Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kate Atkinson - Kaikkein vähäpätöisin asia maksuttomasti

On kesä ja Edinburghin festivaalit. Teatterin matineaesitykseen jonottava ihmisjoukko joutuu todistamaan keskellä liikennettä tapahtuvaa hämmentävää raivokohtausta, joka on vähällä johtaa veritekoon.Martin Canning huitaisee raivokasta kuumakallea laukullaan, mikä on hänelle täysin poikkeuksellista käytöstä. Viisikymppinen vetäytyvä ja harmittomanoloinen poikamies kirjoittaa salanimellä hampaattomia rikosromaaneja. Hän asuu viktoriaanisessa talossaan ja viettää kuvitelmissaan idyllistä perhe-elämää. Mutta mitä jos Martin on aiheuttanut epähuomiossa venäläisen prostituoidun kuoleman - saisiko hän synninpäästön koska on juuri estänyt henkirikoksen?

Sivustaseuraajien joukossa on kyyninen Gloria, joka suhtautuu hämäräperäisiin kiinteistöbisneksiin erikoistuneen aviomiehensä sydänkohtaukseen huolestuttavan tyynesti ja yhtä välinpitämättömästi kuin ystäviinsä, lapsiinsa ja lapsenlapseensakin, sekä Archie, Louise Monroen, yksinhuoltajan ja ylityöllistetyn poliisitarkastajan teini-ikäinen ongelmiin ajautunut poika. Tilanteen todistaja on myös Jackson Brodie, expoliisi ja ex-yksityisetsivä, joka ei halua enää sekaantua minkäänlaisiin ikävyyksiin - hän nauttii uudesta vauraudestaan ja Juliasta, joka on saanut roolin Edinburghin festivaaliesityksessä. Julia vain on kumman kiireinen ja etäinen, ja Jacksonilla on aikaa pyöritellä peukaloitaan - kunnes hän tulee löytäneeksi hukkuneen naisen ruumiin ja kunnes häntä itseään epäillään murhasta. Sitten onkin pakko sekaantua ...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kate Atkinson

Julkaistu

2020-06-02

Lukija

Antti Virmavirta

Äänikirjan pituus

930 min

E-kirjan pituus

386 sivua

Tietoa kirjasta Kaikkein vähäpätöisin asia

Kaikkein vähäpätöisin asia on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kate Atkinson toimii teoksen kirjoittajana. Tämä romaanit pitää sisällään 386 sivua, minkä rinnalla iloita jopa useampi tovi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka kyydissä koet lukuhetkiä jopa 15:30:12 h. Äänikirja on huikea konsti kuunnella kirjaa olitpa junassa, bussissa tai vaikka kävelyllä. Tämän kirjan lukee Antti Virmavirta. Kirja on julkaistu 2020-06-02 ja kirjan julkaisijana on Kustantamo S&S. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tykkänään uudenlaisen tavan nauttia kirjoista. Tarviit ainoastaan puhelimen niin messissä on monia kirjoja. Se tapahtuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan liikut. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän vertainen palvelu käypä itsellesi, niin pystyt yrittää tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.