E-kirja

Lue tai kuuntele

Marjo Niemi - Kaikkien menetysten äiti maksuttomasti

Nyt ollaan pinteessä. Eräänä tavallisena päivänä hiukan uupunut nainen päätyy työvuoronsa aikana pimeälle näyttämölle, jonka ainoa valaistu kohde on hänen äitinsä paareilla makaava ruumis. Kun erilaiset paikannus- ja selitysmallit – uni, kuolema, seinähulluus – eivät tuota tyhjentävää tulosta, niin ei kai siinä sitten muuta voi kuin ryhtyä juttelemaan.

Seuraa vimmattu monologi äidille, äidistä, perheestä ja koko lailla kaikesta muustakin. Kuolleen äidin haluttomuus puhua ja koskettaa on ehkä periytynyt ja pesiytynyt kertojan omaan perheeseen, jonka pariin aika ajoin liu'utaan ja leikataan näyttämöltä. Missä tilassa kertoja oikein on? Ainakin tilanne on niin tukala, että välillä on edettävä kierien, ja toisinaan yksinpuhelu saa vinksahtaneen dialogin piirteitä, kun kertoja hankkii tarvikkeita ja ryhtyy äänittämään äitinsä hiljaisuutta.

Marjo Niemen viides romaani Kaikkien menetysten äiti käy luihin. Sukupolvisen hiljaisuuden ja syyllisyyden kokemukset saavat Niemen kirjassa ainutlaatuiset puitteet. Romaanin kerronta näyttää huolen ja häpeän todet tunteet äänellä, joka hakee vertaistaan. Niemen rakentama kertoja on raivostuttavuuteen saakka hauska, kohtuuton – ja hädissään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marjo Niemi

Julkaistu

2017-12-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

149 sivua

Tietoa kirjasta Kaikkien menetysten äiti

Kaikkien menetysten äiti on vaikuttava sekä iloinen romaanit, joka ei toden totta jätä yhtäkään väsyneeksi. Kirjan loi Marjo Niemi. Kaikkien menetysten äiti on pituudeltaan 149 sivua, eli kelvollinen pituus lukemiseen. Älä jää yksin digitaaliseen kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on loistava käytäntö kuunnella kirjaa myöskin kun olet liikkeellä ja se saa myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Teos 2017-12-04. E- sekä äänikirjat tarjoilevat nautittavan vaihtoehdon iloita jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit sopivan sovelluksen. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä liikutkaan. Usea ohjelmista antaa samoin maksuttoman ilmaisjakson, siten pystyt sitoutumattomasti tutkia sovellusta ilman euroakaan*.