Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Riina Paasonen - Kaikki minkä menetimme maksuttomasti

Supikoirat elävät pareittain. Tämän oppii Johannes, kun tulee yön pimeydessä ajaneeksi supikoiran yli. Pian Johannes huomaakin hoivaavansa kuolleen supikoiran puolisoa.

Tamperelaisen rintamamiestalon villiintyneen puutarhan ja hajoavan perheensä keskellä Johannes on yhtä yksin kuin supikoira. Orvokki-vaimo ottaa takaisin kadotettua nuoruuttaan syöksymällä suhteeseen kolmekymppisen Kain kanssa, ja yhteys jälkikasvuunkin on katoamassa. Perheen aikuiset lapset Aura ja Arvi oireilevat ristiriitojen paineissa. Herkkä Arvi lukkiutuu kotiinsa, ja Aurasta huomatuksi tuleminen vaatisi vähintään pankkiryöstön.

Johannes kohdistaa kaiken huomionsa supikoiraan. Suhde villiin eläimeen muodostuu Johannekselle itsenäisyyden ja vapauden symboliksi. Kunnes tapahtuu jotain peruuttamatonta.

Kaikki minkä menetimme on tragikoominen tarina salaisuuksista, rakkauden kaipuusta ja tyydyttymättömistä tarpeista – mutta myös toivosta. Romaani kuvaa, miten yllättävällä tavalla ihmiset ylittävät rajat, kun ne tulevat vastaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Riina Paasonen

Julkaistu

2018-10-01

Lukija

Erja Manto

Äänikirjan pituus

416 min

E-kirjan pituus

135 sivua

Tietoa kirjasta Kaikki minkä menetimme

Sähköistävä Kaikki minkä menetimme on upea romaanit, jota kuunneltaessa vuorokaudenaika haihtuu kokonaan. Opuksen on kirjoittanut Riina Paasonen. Tämä kirja on sivumäärältään 135 sivua, eli nautintoa riittää moneksi ajanjaksoksi. Lisänä teoksesta löytyy niin ikään äänikirja versio, minkä kesto on 6:56:39 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella aivan siellä missä milloinkin liikutkaan joten se tekee matkasta kuin matkasta kiintoisamman. NAME äänikirjan lukija ääni on Erja Manto. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2018-10-01 julkasijan Minerva Kustannus toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle uuden oven kirjojen tykö. Tämä sujuu luonnikkaasti, jos ainoastaan omistat kännykän. Jos haluat mennä kunnolla e-kirjojen todellisuuteen, sinun alkaa suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15€ jolloin hyödynnettävänäsi on valtava kokoelma kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on samoin tosi helppoa, koska kykenet esteettömästi testata sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.