E-kirja

Lue tai kuuntele

Carole Mortimer, Clare Connelly - Kaikki mitä elämältä pyydän / Komea ja kohtalokas maksuttomasti

Kaikki mitä elämältä pyydän

"Minä pelastan perheesi perikadolta - jos sinä menet kanssani naimisiin." Nikosin ehdotus oli silkkaa kiristystä! Marnie tiesi sen, mutta tunsi silti houkutusta. Nikos oli hänen ensirakkautensa, mies jonka hän oli perheensä painostuksesta hylännyt. Mutta nyt hän oli vanhempi ja vahvempi - ja yhä rakastunut!

 

 Komea ja kohtalokas

Kuinka nainen saattoi saada hänet sekä raivostumaan hillittömästi että unelmoimaan, kuinka heidän alastomat vartalonsa kietoutuisivat toisiinsa punaisilla silkkilakanoilla – sitä Gideon ei yksinkertaisesti voinut käsittää. Hän oli aina ollut ylpeä järkkymättömästä itsehillinnästään, mutta Joey oli koetellut hänen hermojaan heidän ensitapaamisestaan lähtien! Neljä viikkoa viereisissä työhuoneissa olisi yhtä tuskaa. Gideon yritti taistella sisällään riehuvia ristiriitaisia tunteita vastaan, mutta Joeyn huulet vetivät häntä puoleensa kuin magneetti…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Carole Mortimer, Clare Connelly

Julkaistu

2018-08-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

223 sivua

Tietoa kirjasta Kaikki mitä elämältä pyydän / Komea ja kohtalokas

Kaikki mitä elämältä pyydän / Komea ja kohtalokas on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän suurenmoisen teoksen on kirjoittanut Carole Mortimer, Clare Connelly. Kyseisestä kirjasta löytyy 223 sivua, niiden seassa mahdat elää mahtavia hetkiä. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä mukana kuuntelet peräti 0:00:00 h. Äänikirja on toimiva käytäntö kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet matkustamassa ja se luo lisäksi kävelystä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Harlequin 2018-08-01. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat perusteellisesti innovatiivisen tavan iloita kirjoista. Silloin kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on myös seurassasi tuhansia erilaisia kirjoja. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15e kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä milloinkaan kuljet. Kun vielä epäilet käyttäisitkö tätä palvelua, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.