E-kirja

Lue tai kuuntele

Kuutti Koski - Kaira maksuttomasti

Suuruudenhulluutta ja nuoruuden vimmaa Rovaniemellä.

Kosmo Yliniva on 19-vuotias nuorukainen, jonka on noustava kuuluisuuteen ennen parinkympin pyöreitä – kirjoittihan Rimbaudkin itsensä kirjallisuuden klassikoksi alle kaksikymppisenä. On aika polkaista bändin toimintaan uusi vaihde, kirjoittaa ylistetty runokokoelma ja julkaista käänteentekevä videotaideteos. Loppu on historiaa, usko pois, pakkohan sen on olla.

Kaira on kielenparreltaan taiturimainen veijariromaani nuoruudesta, populaarikulttuurista ja suurista odotuksista. Samalla se on pirullisen tarkkasilmäinen sukellus keskilappilaiseen kaupunkielämään, luentosalin takapenkistä kestikievarin leukuherkille kulmille

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kuutti Koski

Julkaistu

2016-03-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

120 sivua

Tietoa kirjasta Kaira

Kiintoisa Kaira on loistava romaanit, jota kuunnellessa ajankulu häviää tykkänään. Kirjan kirjoitti Kuutti Koski. Kaira on pituudeltaan 120 sivua, elikä kelvollinen pituus lukemiseen. Digitaalisen kirjan lisänä saatavilla on lisäksi omaperäinen äänikirja, jonka kera vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella täsmälleen siellä missä milloinkin menetkään joten se tekee matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2016-03-10 julkaisijan Otava toimesta. E- ja äänikirjat tuottavat ainutlaatuisen tavan nautiskella upeista kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Äänikirjojen kuunteluun ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat haluamasi sovelluksen. Se onnistuu maksamalla 10 - 20€ kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä ikinä kuljetkaan. Kun et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen palvelu soveluas sinulle, niin pystyt yrittää tahtomaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.