Lue tai kuuntele

Douglas Preston, Lincoln Child - Kaksi hautaa maksuttomasti

”Kun lähdet koston tielle, kaiva ensin kaksi hautaa.” Konfutse

Helenin sieppausta seuranneiden 91 tunnin aikana FBI-agentti Pendergast tekee kaikkensa löytääkseen hänet ja päätyy Meksikoon. Asiat menevät kuitenkin traagisella tavalla pieleen, musertunut Pendergast palaa kotiin New Yorkiin ja vetäytyy piiloon ulkomaailmalta.
Kun manhattanilaishotelleissa tapahtuu sarja erikoisia murhia, Pendergastia anellaan apuun. Pian hän oivaltaa, että murhat ovat viesti Helenin kidnappaajilta. Sieppaajia jäljittäessään kostonhimoisen raivon sokaisema Pendergast joutuu lopulta katsomaan pahan voimia silmästä silmään.
Kaksi hautaa on koukuttavan jännittävä seikkailu ja viimeinen osa Pendergast-sarjan sisäisessä Helen-trilogiassa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Douglas Preston, Lincoln Child

Julkaistu

2020-09-28

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kaksi hautaa

Kaksi hautaa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Douglas Preston, Lincoln Child toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen romaanit pitää sisällään 0 sivua, minkä mukana nauttia vaikka moni ilta. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka matkassa saat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa voi kuunnella siellä jossa milloinkin menet eli se tekee matkastasi kiinnostavamman. Tätä äänikirjaa lukee Jukka Pitkänen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-09-28 julkasijan tuntematon toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat modernin konstin iloita kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat haluamasi sovelluksen. Kun mielit mennä kunnolla e-kirjojen todellisuuteen, sinun alkaa ainoastaan tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 15e jolloin hyödynnettävänäsi on mahtava valikoima erilaisia kirjoja. Mikäli edelleen epäilet käyttäisitkö tätä sovellusta, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.