E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuula Levo - Kaksi nuoruutta maksuttomasti

Tytär alkaa selvittää sotatielle kadonneen isänsä vaiheita. Onni ja Inkeri olivat nuoria ennen sotaa, kumpikin melkein yksin maailmassa ennen kuin löysivät toisensa. Onni joutui jatkosodan rintamalle, mutta kirjeenvaihto mielessä pyörineen tytön kanssa johti kihlaukseen ja avioliittoon. Isä ehti nähdä tyttövauvansa kerran. Kannaksen suurhyökkäyksen jälkeen kesällä 1944 Inkerin kirjeet Onnille alkoivat tulla takaisin.

Tyttären nuoruusvuosina Turun opiskelijapiireissä ei muisteltu isien käymää sotaa, vaan julistettiin maailmanlaajuista solidaarisuutta. Vasta kun 60-luku ja rauhanmarssien nuoruus on takana, tytär alkaa selvittää isänsä tarinaa. Nyt, ensimmäistä kertaa hän löytää kartalta kylän, jossa isä katosi, lukee kuvauksia taisteluista, joihin isä osallistui. Jokainen pienikin tieto tuntuu äärimmäisen tärkeältä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuula Levo

Julkaistu

2011-06-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

192 sivua

Tietoa kirjasta Kaksi nuoruutta

Mieleenpainuva Kaksi nuoruutta on hyvä romaanit, mitä luettaessa kellonaika haihtuu aivan. Tämän mielenkiintoisen kirjan on raapustanut Tuula Levo. Tämä romaanit pitää sisällään 192 sivua, joiden kanssa nautiskella vaikka useampi hetkinen. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka matkassa vastaanotat jopa 0:00:00 h. Kuunneltava kirja ei pidättele kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sen sijaan saatat iloita kirjasta missä tahansa mielit esim automatkalla. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2011-06-30 julkaisijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat tyystin tuoreen tavan iloita kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat tahtomasi sovelluksen. Sitten kun vaadit mennä oikeasti kirjojen maailmaan, sinun pitää ainoastaan maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa ja sinulla on mainio kokoelma e-kirjoja. Parasta vierailijalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat maksutonta kokeilua eli pystyt rajoittamattomasti testata kahden viikon ajan kirjoja ja testata onko ohjelma justiinsa sinulle asianmukainen.