E-kirja

Lue tai kuuntele

Jeffrey Archer - Kane ja Abel maksuttomasti

18. huhtikuuta, 1906. William Lowell Kane, rikkaan ja etuoikeutetun bostonilaisen pankkiirin jälkeläinen näkee päivänvalon ensimmäistä kertaa. Samana päivänä puolalaisen mustalaisen avioton lapsi, myöhemmin Władek Kośkiewicz, syntyy keskelle metsää.

Kane ja Abel on mukaansatempaava tarina kahdesta kunnianhimoisesta miehestä, jotka syntyvät eri puolille maailmaa samana päivänä ja joita yhdistää myöhemmin elämässä vain yksi asia - viha. Kun heidän tiensä lopulta kohtaavat, lukijat heitetään keskelle maailmaa, jossa selkään puukottaminen ja juonittelu ovat arkipäivää. Romaani on myös kiehtova ja moniulotteinen sukutarina, jonka tapahtumia seurataan yli kuudenkymmenen vuoden ja kolmen sukupolven ajan sotien, avioliittojen, onnen, murheen, voittojen ja katastrofien läpi.

30 vuotta kirjan ensijulkaisun jälkeen Jeffrey Archer kirjoitti tämän menestyskirjansa uudelleen uudelle lukijasukupolvelle. Kirjaa on myyty tähän päivään mennessä jo yli 33 miljoonaa kappaletta.

"Viihdekirjallisuutta parhaimmillaan."
- Kari Häkämies

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jeffrey Archer

Julkaistu

2014-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

415 sivua

Tietoa kirjasta Kane ja Abel

Lue nyt touhukas romaanit Kane ja Abel, minkä parissa elät uniikkeja tunteita. Tämän on kirjoittanut Jeffrey Archer. Kyseinen kirja on sivumäärältään 415 sivua, joten lukemista piisaa muutamaksi myöhäisillaksi. Tämän lisäksi teoksesta löytyy samoin kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei estä kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun onnistut lukemaan, sitä vastoin onnistut nyt nauttia kirjasta missä ja milloin mielit muun muassa ratikassa. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2014-01-01 julkasijan Sitruuna toimesta. Käynnistä oitis äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja kykenet iloitsemaan kirjoista täysin tuoreella keinolla. Äänikirjat ja elektroniset kirjat liikkuvat helposti mukanasi omassa puhelimessasi. Kun mielit mennä' kunnollisesti kirjojen maailmaan, niin sinun aloittaa ainoastaan tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa jolloin käytössäsi on valtava kokoelma erilaisia äänikirjoja. Mikäli et ole varma onko tämän mukainen sovellus oikea sinulle, niin onnistut kokeilla valitsemaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.