E-kirja

Lue tai kuuntele

Maria Peura - Kantajat maksuttomasti

”Met olema ihmishevosia. Meilä on ihmisen ruumis ja hevosen mieli. Ja ihmisenki mieli.”
Herkkä ja kiihkeä romaani pohjoisesta mielenmaisemasta.

Sofialla on yksi päämäärä: pelastaa Hilla teuraskuljetukselta. Isä on luvannut auttaa, ja jos joku niin isä tekee mitä tahtoo. 1950-luvun lopun Tornionjokilaaksossa kaikki hyötyvät salakuljetuksesta, ja isä on joppareista paras. Mutta taposta isäkin on joutunut istumaan.
Kun isä palaa vankilasta uskoon tulleena, hän kietoo seuroissa koko kylän pikkusormensa ympäri. Vain äiti ei usko isän parannukseen. Sofia ja isä solmivat kohtalokkaan sopimuksen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maria Peura

Julkaistu

2020-09-07

Lukija

Tuula Kuivalainen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

200 sivua

Tietoa kirjasta Kantajat

Mieleenpainuva Kantajat on hurja romaanit, mitä kuunneltaessa vuorokaudenaika haihtuu kokonaan. Maria Peura toimii kirjan kirjoittajana. Tämä romaanit pitää sisällään 200 sivua, joiden mukana olla vaikka moni hetkinen. Lisänä kirjasta löytyy niin ikään äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella juuri siellä missä milloinkin liikut eli se saa matkastasi jännittävämmän. Tämän äänikirjan sinulle lukee Tuula Kuivalainen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-09-07 julkasijan tuntematon toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja on kätevä konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä kuunaan olet. Kunhan sinulla on omistamasi puhelimesi mukanasi, niin sinulla on taskussasi tuhansia erilaisia kirjoja. Se tapahtuu tilittämällä 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä kuunaan liikut. Jos et ole vakuuttunut onko tämän mukainen sovellus asiallinen sinulle, niin voit yrittää tahtomaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.