E-kirja

Lue tai kuuntele

Maria Peters - Kapellimestari maksuttomasti

Romaani perustuu tositarinaan ensimmäisestä menestyneestä naispuolisesta kapellimestarista Antonia Bricosta.

Maria Petersin kirjoittama Kapellimestari johti ensin kansainväliseen menestyselokuvaan. Nyt tämä kiehtova elämäntarina ilmestyy myös kirjana. Se on kertomus lahjakkaasta ja peräänantamattomasta naisesta, joka raivasi tiensä huipulle miesten maailmassa.

Hollantilaissyntyinen Antonia muuttaa lapsena kasvattivanhempiensa kanssa Amerikkaan. Hänellä on yksi unelma: tulla suuren sinfoniaorkesterin kapellimestariksi. 1920-luvulla se on kuitenkin mahdotonta.

Antonia ei lannistu. Intohimo musiikkiin saa hänet opettelemaan soittamista vanhan pianon ääressä ja etsimään kapellimestaria, joka antaisi oppitunteja. Antonia tapaa Frank Thomsenin, rikkaan ja puoleensavetävän miehen, jolla on paljon suhteita musiikkimaailmaan.

Rakastumisen ajoitus on huono, sillä Antonia on lähdössä Eurooppaan tekemään unelmistaan totta. Se asettaa hänet vaikean valinnan eteen.
Antonia Brico vieraili useita kertoja myös Suomessa Sibeliusten luona ja myös Helsingin kaupunginorkesterin johtajana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maria Peters

Julkaistu

2020-08-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

181 sivua

Tietoa kirjasta Kapellimestari

Kapellimestari on vaikuttava ja kiintoisa romaanit, joka ei toden totta jätä missään nimessä tylsistyneeksi. Maria Peters on teoksen kirjoittajana. Tämä romaanit pitää sisällään 181 sivua, minkä parissa iloita vaikka useampi hetki. Tästä kirjasta onnistuu niin ikään äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva konsti nauttia kirjaa olitpa sitten metrossa, bussissa tai vaikkapa juoksemassa. Tämän kirjan lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-08-05 julkaisijan Minerva toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat tyystin uudenlaisen tavan nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit tahtomasi sovelluksen. Sovellukset toimivat yleensä 10-20e kk-maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan loputtomasti lukuisia äänikirjoja tai lukemaan parhaita e-kirjoja. Jos edelleen epäilet käyttäisitkö tätä palvelua, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.