E-kirja

Lue tai kuuntele

Tapio Koivukari - Käpykaartilaiset maksuttomasti

Mestarillinen kertomus metsien miehistä, jotka ennemmin pakoilivat kuin taistelivat henkensä kaupalla.

Laitilassa asuva Takavainion Einari saa määräyksen astua armeijan harmaisiin. Talvisodassa kyllin kärsinyt mies on oppinut, että sota suuren naapurin kanssa palvelee vain herrojen asiaa. Kun Einari päättää liittyä käpykaartiin, vaimo ei ilahdu miehensä muuttuessa elättäjästä elätiksi.

Pitäjän nimismies Ilmari Tammivaara on jo rekisteröinyt alueellaan tapahtuvan sotapakoilun. Astmasta kärsivän miehen päätehtäväksi jää kutsuntoja pakoilevien narauttaminen, mutta hän onnistuu vain tiivistämään kylän käpykaartilaisten perheiden hiljaisia rivejä.

Raumalainen Tapio Koivukari (s. 1959) tunnetaan länsirannikolle sijoittuvista historiallisista romaaneistaan ja niiden huolella rakennetusta ajankuvasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tapio Koivukari

Julkaistu

2013-09-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

159 sivua

Tietoa kirjasta Käpykaartilaiset

Lue nyt touhukas romaanit Käpykaartilaiset, jonka kera saat ainutlaatuisia fiiliksiä. Kirjan loi Tapio Koivukari. Käpykaartilaiset on pituudeltaan 159 sivua, joten näinollen osuva pituus luettavaksi. Tästä teoksesta löytyy myöskin äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin upea käytäntö nauttia kirjaa ollessasi sitten ratikassa, autossa tai vaikkapa kävelyllä. Tämän äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2013-09-23 julkasijan WSOY toimesta. Aloita heti äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista aivan tuoreella tavalla. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat liikkuvat helposti mukanasi omassa kännykässäsi. Maksamalla kuukausihinnan korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei todella lopu kirjat sinun elinaikanasi. Jos et ole varma onko tämän kaltainen sovellus oikea itsellesi, niin onnistut yrittää tahtomaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.