E-kirja

Lue tai kuuntele

S. N. Pires - Karhunkiertäjä maksuttomasti

Ikiaikainen jännittävä tarina hyväksytyksi tulon kaipuusta ja kostosta.

Kirjan tapahtumat sijoittuvat tuhansien vuosien taakse, muinaiseen noitien ja haltioiden maahan, jossa Auringonkansa ja heidän metsästys- ja laidunmailleen työntyvät vieraskansat kamppailevat elintilasta ja vallasta.

Tollen suvun lovinoita Lokka on luonut noitarummun ja aikoo käydä sen kanssa sotaan viholliskansoja vastaan. Noitarummulla on kuitenkin oma tahto ja voima. Rummun mahti kasvaa kasvamistaan, ja sen pauhu tunturissa repii rikki rauhaa kansojen välillä ja järkyttää luonnon tasapainoa.

Syrjitty nuori Tommo, jonka Lokka löysi aikoinaan vauvana suden vierestä, haluaa keinolla millä hyvänsä saada arvostusta ja kunnioitusta yhteisössään . Tollelaiset kuitenkin vieroksuvat omapäistä löytöpoikaa kutsuen tätä susipojaksi ja Hukaksi.

Sankaruutta havitteleva Tommo ei kuuntele lovinoita Lokan kieltoja vaan lähtee yksin karhunkaatoon arvaamatta tekonsa seurauksia.

Väkevä kerronta ja rikas kieli tekevät S. N. Pireksen esikoisromaanista vaikuttavan lukunautinnon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

S. N. Pires

Julkaistu

2018-08-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

160 sivua

Tietoa kirjasta Karhunkiertäjä

Kiintoisa Karhunkiertäjä on hurja romaanit, mitä kuunnellessa ajankulu häviää täydellisesti. Kirjan kirjoittajana on ollut S. N. Pires. Tämä romaanit pitää sisällään 160 sivua, minkä kanssa nauttia jopa moni hetkinen. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä seurassa koet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja voi olla rentouttava keino kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet liikkumassa ja luo lisäksi lenkistä jännittävämmän. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Minerva Kustannus 2018-08-13. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket aivan tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjat sekä e-kirjat liikkuvat mukavasti mukana puhelimessasi. Silloin kun tahdot mennä' kunnollisesti e-kirjojen pauloihin, sinun alkaa pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e ja sinulla on eeppinen valikoima omalaatuisia e-kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, liki kaikki palvelut tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa ja siten kykenet sitoutumatta testata parin viikon ajan kirjoja ja testata onko ohjelma sinulle kelp.