Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anna Jansson - Katseelta kätketty maksuttomasti

Loppukesän lämpö viipyilee Gotlannissa. Maria Wern on nauttimassa suvesta uusien naapureidensa vieraana saaren itärannalla Åminnessa, kun läheisessä talossa syttyy räjähdysmäinen tulipalo. Samaan aikaan seudun kesämökkeihin tehdään murtojen sarja.

Huonoille uutisille ei näy loppua. Wernin kollegan Tomas Hartmanin tytär Sofi katoaa kuin tuhka tuuleen. Sofi on tutkinut öljynporausten seurauksia saarelle ja olisi pian julkistamassa raporttiaan, jota ovat odottaneet niin ympäristöaktivistit kuin öljykauppaan erikoistuneet riskisijoittajatkin.

Tomas käynnistää epätoivoisen taistelun aikaa vastaan löytääkseen tyttärensä. Hän tietää paremmin kuin muut, että juuri nyt Sofi tarvitsisi suojelua ja tukea käydessään kamppailua demoniensa kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Jansson

Julkaistu

2018-08-06

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

639 min

E-kirjan pituus

223 sivua

Tietoa kirjasta Katseelta kätketty

Katseelta kätketty on mukaansatempaava ja hauska romaanit, joka ei todella jätä todellakaan tylsistyneeksi. Tämän suurenmoisen teoksen on tehnyt Anna Jansson. Katseelta kätketty on pituudeltaan 223 sivua, joten sopiva pituus läpi käytäväksi. Sinun ei ole pakko tyytyä yksistään luettavaan versioon, sen sijaan poimittavana on lisäksi 10:39:11 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei pidättele iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun saatat lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista iloita kirjasta silloin kun haluat muun muassa automatkalla. Kirjan sinulle lukee Krista Putkonen-Örn. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-08-06 julkasijan Gummerus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tyystin uuden keinon nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit haluamasi ohjelman. Sovellukset toimivat normaalisti 10-20e maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja ja lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Suurinosa äänikirjapalveluista tarjoaa lisäksi vapaan ilmaisjakson, tähän tapaan voit ilmaiseksi tutkia palvelua ilman euroakaan*.