Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Minna Lindgren - Kaukorakkaus maksuttomasti

Kauko Koskinen on järjestyksen mies. Kuitit ovat tallessa, maton hapsut suorassa, päivissä rytmi ja rutiinit. Eläkkeelle jäänyt viraston atk-veteraani ei ole pudonnut kehityksen kelkasta, vaikka ikää on kertynyt. Kauko käy päivittäin katsomassa vaimoaan, joka on päätynyt dementiakotiin. Se onkin Kaukon ehkä ainoa poikkeama säännöistä, sillä dementiakodissa ei ole tarkoitus vierailla. On Kaukollakin omaishoitaja, ainakin paperilla: hänen poikansa Timo, joka asuu oman poikansa kanssa Kaukon kellarissa. Molemmat ovat e-urheilijoita.

Vaimon hiipuminen ulottumattomiin saa Kaukon muistelemaan nuoruuden intohimoista rakkautta, joka synnytti fyysistä kipua ja järjen ylittävää vetovoimaa. Ajatus ei jätä Kaukoa rauhaan. Hän alkaa systemaattisen tarkasti jäljittää ensirakkauttaan – helppo homma, kun on internet ja oma elämä arkistoitu kalentereineen ja reikäkortteineen jo Kekkosen ajoista. Onko vaimoa kohtaan tunnettu hellä huolenpito sama asia kuin tuo pakahduttava rakkaus?

Minna Lindgrenin romaani Kaukorakkaus on riemastuttava ja surumielinen kertomus kaipuusta ja menettämisestä. Kauko toilailee menneisyytensä perässä muistoissaan ja arkistoissaan, Helsingissä ja maailmalla. Jahtaako hän mahdotonta, elääkö vain haaveissaan? Vai voiko ensirakkauden vielä lämmittää?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Minna Lindgren

Julkaistu

2019-06-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

418 min

E-kirjan pituus

150 sivua

Tietoa kirjasta Kaukorakkaus

Kaukorakkaus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Minna Lindgren. Kirjasta löytää 150 sivua, joiden rinnalla on mahdollista vastaanottaa mielenkiintoisa elämyksiä. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka kyydissä vastaanotat lukuhetkiä peräti 6:58:08 h. Äänikirjaa onnistuu kuunnella täsmälleen siellä missä menet eli se saa matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Kirjan sointuvana lukijana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2019-06-11 julkaisijan Teos toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat aivan innovatiivisen konstin iloita kirjoista. Tarvitset vaan älypuhelimen jolloin mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Tämä onnistuu maksamalla 10 - 15euron kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä ikinä menetkään. Mikäli epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin kokeile sitä nyt 2 viikon ajan.