E-kirja

Lue tai kuuntele

Seppo Saraspää - Kaulahopeiden taru maksuttomasti

Orjan mieli palaa vapauteen, erityisesti jos on vapaana syntynyt. Kainulaisen päällikkösuvun nuorin poika Karri on kärvistellyt norjalaisten, taatsojen, orjana kolme vuotta, ja näkee tilaisuutensa tulleen, kun hurjapäinen Olofr Musta riitaantuu Karrin isännän kanssa. Karri lyöttäytyy pakenevan Olofrin miehistöön. Vapaana miehenä kelpaa elää ja taistella, minne veneen keula kulloinkin vie! Matkan varrella Olofr ja Karri kohtaavat myös Faizahin, kaukaa Suur-Bolgariasta myötäjäisineen karkotetun naisen. Eletään suurta aatteellista murrosaikaa pohjoisilla mailla, ja Karrikin päätyy kääntymään uuteen uskoon, kristityksi. Mutta soturin vaistot eivät niin vain katoakaan kasteveden mukana...

Kaulahopeiden taru on muhkea, 1100-luvulle sijoittuva historiallinen romaani. Kirjailija Seppo Saraspää löysi vuonna 2003 Nanguniemestä kolmen hopeakorun kätkön. Tutkimuksissa paljastui, että myöhäisrautakautiset korut on kätketty noin vuosien 1160 ja 1280 välillä. Korulöytö innoitti Saraspäätä uppoutumaan aikakauteen ja kuvittelemaan, millainen hopeakorujen tie Nanguniemeen olisi voinut olla.

Seppo Saraspää on ivalolainen kirjailija, joka kuvaa teoksissaan erityisesti pohjoisen Suomen elämänmenoa ja luontoa. Saraspää on kirjoittanut lukuisia romaaneita, nuortenkirjan ja eräkirjoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Seppo Saraspää

Julkaistu

2019-09-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

315 sivua

Tietoa kirjasta Kaulahopeiden taru

Lue tapahtumarikas romaanit Kaulahopeiden taru, jonka avulla tunnet imuistoisia tunteita. Seppo Saraspää toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen romaanit pitää sisällään 315 sivua, joiden parissa iloita useampi ilta. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka matkassa kuuntelet peräti 0:00:00 h. Äänikirja on kiva konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, bussissa tai esimerkiksi lenkillä. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kirjan on julkaissut Otava 2019-09-15. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle aivan tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat tahtomasi äänikirjasovelluksen. Se kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 15e kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman määrän kirjoja missä milloinkaan menet. Paras käyttäjälle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa jolloin kykenet rajoituksetta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja ja testata onko ohjelma justiinsa sinulle oikea.