E-kirja

Lue tai kuuntele

Teuvo Pakkala - Kauppaneuvoksen härkä maksuttomasti

Pikkukaupungin seurahuoneella on juhlat paikallislehden uuden toimittajan herra Hurmerinnan kunniaksi. Helsingistä saapunut herra Hurmerinta on hämmentynyt saamastaan huomiosta – muuttihan Hurmerinta pikkukaupunkiin viehättävän neiti Salmelan perässä.

Pian toimittaja Hurmerinta saa käsiinsä erikoisen tekstin nimeltä "Kauppaneuvoksen härkä", jonka hän päättää julkaista paikallislehdessä. Hurmerinta ei kuitenkaan ymmärrä, että todellisuudessa teksti käsittelee pikkukaupungin valtasuhteita – ja tekstin julkaiseminen käynnistää uskomattoman tapahtumaketjun.

"Kauppaneuvoksen härkä" on Teuvo Pakkalan komediallinen näytelmä vuodelta 1901. Se käsittelee pikkukaupungin valtasuhteita ja korruptiota.
Kirjailija Teuvo Pakkala (1862–1925) tunnetaan erityisesti lasten elämää kuvaavista novelleista. Hänen tyylinsä luokitellaan yleensä joko realistiseksi tai naturalistiseksi. Pakkala julkaisi myös romaaneja, näytelmiä ja muistelmia. Pakkala aloitti lääketieteen, historian ja kielten opinnot Helsingin yliopistossa, mutta opinnot jäivät kesken. Hän siirtyi työskentelemään lehtimiehenä, minkä myötä kirjoittamisesta tuli hänelle yhä merkityksellisempää. Esikoisteos "Lapsuuteni muistoja" julkaistiin vuonna 1885. Myöhemmin Pakkala työskenteli myös kustannustoimittajana Otavalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Teuvo Pakkala

Julkaistu

2020-04-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

70 sivua

Tietoa kirjasta Kauppaneuvoksen härkä

Kauppaneuvoksen härkä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teuvo Pakkala toimii teoksen kirjoittajana. Kyseisestä kirjasta löytyy 70 sivua, joiden parissa voit kokea jännittäviä hetkiä. E-kirjan ohella tarjottavana on lisäksi loistava äänikirja, minkä mukana vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei hillitse iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, puolestaan voit nyt nautiskella kirjasta missä tahansa haluat kuten kävelyllä. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2020-04-10 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on loistava konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä kuunaan menetkään. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat mielimäsi kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä kiinteällä maksulla, millä kykenet kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Kun yhä epäilet käyttäisitkö tätä palvelua, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.