Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Stephenie Meyer - Kemisti maksuttomasti

Pirullisen nerokas trilleri supersuositun Twilight-sarjan luojalta

CIA:n kemistinä salaisissa tehtävissä toiminut Alex on pakoillut vuosia entisen työnantajansa lähettämiä palkkatappajia. Nainen on kehittynyt mestariksi varotoimenpiteissä, valeidentiteeteissä ja ex-kollegoidensa juonten ennakoinnissa.

Sitten hänet kutsutaan yllättäen takaisin vanhaan työhönsä, kuulustelemaan paatuneita terroristeja kemian keinoin. Pian Alex huomaa olevansa osa tavallistakin kierompaa suunnitelmaa, jossa mikään tai kukaan ei ole sitä miltä näyttää.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stephenie Meyer

Julkaistu

2017-07-01

Lukija

Leena Pöysti

Äänikirjan pituus

1046 min

E-kirjan pituus

419 sivua

Tietoa kirjasta Kemisti

Sähköistävä Kemisti on suurenmoinen romaanit, mitä kuunnellessa vuorokaudenaika katoaa täysin. Tämän ihastuttavan teoksen on tehnyt Stephenie Meyer. Kyseinen romaanit pitää sisällään 419 sivua, minkä mukana olla moni tovi. Tästä kirjasta löytyy samoin äänikirja versio, minkä kestoaika on 17:26:33 tuntia. Tämä kirja ei pidättele sinua nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, puolestaan onnistut nautiskella kirjasta milloin tahdot esimerkiksi junassa. Tässä lukijana toimii Leena Pöysti. Kirja on julkaistu 2017-07-01 ja teoksen julkaisijana on Otava. E- sekä äänikirjat lisäävät vetoavan keinon nauttia kiehtovista kirjoista matkalla ja kotona. Tarvitset vain älypuhelimen ja kyydissäsi on monia kirjoja. Se kaikki tapahtuu tilittämäll 10 - 20€ kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän summan kirjoja missä milloinkaan liikut. Paras asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa ja näin kykenet rajoituksetta kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko palvelu justiinsa sinulle sopiva.