Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Renée Knight - Kenenkään ei pitänyt tietää maksuttomasti

Entä jos kirja, jota olet lukemassa, kertookin sinusta?

Kun dokumenttiohjaaja ja perheenäiti Catherine Ravencroft alkaa lukea yöpöydälleen ilmestynyttä salaperäistä kirjaa, hän tajuaa pian joutuneensa keskelle painajaista. Vaikka The Perfect Stranger –niminen romaani väittää olevansa fiktiota, se paljastaa piinallisen yksityiskohtaisesti Catherinen elämän kammottavimman salaisuuden. Salaisuuden, jonka yksi ainoa ihminen hänen lisäkseen tiesi – ja tuo ihminen on kuollut.

Gillian Flynn, Paula Hawkins... ja nyt Renée Knight. Mestarillinen psykologinen trilleri pitää otteessaan viimeiselle sivulle asti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Renée Knight

Julkaistu

2016-09-30

Lukija

Leena Pöysti

Äänikirjan pituus

563 min

E-kirjan pituus

221 sivua

Tietoa kirjasta Kenenkään ei pitänyt tietää

Kuuntele heti lumoava romaanit Kenenkään ei pitänyt tietää, minkä mukana tunnet imuistoisia tunteita. Kirjan kirjoittajana on ollut Renée Knight. Teoksesta löytyy 221 sivua, niiden seassa saatat viettää unohtumattomia elämyksiä. Lisäksi kirjasta löytyy kanssa äänikirja versio, minkä kesto on 9:23:34 tuntia. Äänikirja onkin toimiva konsti kuunnella kirjaa myös kun olet liikkumassa ja se saa myöskin lenkistä ainutlaatuisemman. Tässä lukijana on Leena Pöysti. Kirjan on julkaissut Otava 2016-09-30. E- ja äänikirjat jakavat loistavan tilaisuuden nautiskella upeista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Tämä koko homma onnistuu sulavasti, kun ainoastaan omistat älypuhelimen. Maksamalla noin 10€ kk-maksun korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat sinun elinaikanasi. Kun et ole varma onko tämän vertainen palvelu kelpo itsellesi, niin onnistut kokeilla tahtomaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.