Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Irja Virtanen - Kenttäharmaita naisia maksuttomasti

Naisten Tuntemattomana sotilaana pidetty teos uutena painoksena 50 vuoden jälkeen! Kenttäharmaita naisia on romaani naisista sodan kurimuksessa. Nuoret lotat joutuvat rintamalla näkemään ja kokemaan asioita, jotka he muistavat loppuelämänsä ajan.

Radistilotta Ulla lähtee Itä-Karjalaan seikkailunhalusta ja velvollisuudentunnosta. Hän viettää ystävänsä Marjatan kanssa työntäyteistä elämää, jossa ei ole huvituksille suurta sijaa. Mutta esikunnassa on toisenlaisiakin naisia. Yksi tutustuu paikalliseen väestöön, toinen saa sotilaasta miehen, kolmas ei uskonnollisuuttaan halua osallistua mihinkään muuhun kuin työhön, neljäs sairastuu parantumattomasti.

Kenttäharmaita naisia on paitsi kuvaus naisjoukon elämästä sodan ja miehisen kulttuurin keskellä, myös tarkkanäköinen kertomus erilaisista luonteista, lähtökohdista ja yhteiskuntaluokista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Irja Virtanen

Julkaistu

2007-07-13

Lukija

Seela Sella

Äänikirjan pituus

549 min

E-kirjan pituus

184 sivua

Tietoa kirjasta Kenttäharmaita naisia

Kenttäharmaita naisia on jännä ja iloinen romaanit, joka ei todella jätä missään nimessä tylsistyneeksi. Teoksen kirjoittajana on ollut Irja Virtanen. Tämä GENRE on sivumäärältään 184 sivua, joten lukemista piisaa usemmaksi myöhäisillaksi. Tästä teoksesta on tehty lisäksi kuunneltava versio, minkä kesto on 9:09:34 tuntia. Äänikirja onkin kiva konsti kuunnella kirjaa ollessasi sitten ratikassa, bussissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Tätä äänikirjaa lukee Seela Sella. Kirjan on julkaissut Tammi 2007-07-13. Ääni – sekä e-kirja onkin mieleinen tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan menet. Tarvitset älypuhelimen ja messissä on rajattomasti kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Jos epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.