Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jojo Moyes - Kerro minulle jotain hyvää maksuttomasti

Louisa Clarken elämä englantilaisessa pikkukaupungissa on läpeensä turvallista ja tuttua. Kun hän aloittaa olosuhteiden pakosta ja vailla aiempaa kokemusta onnettomuudessa halvaantuneen Willin henkilökohtaisena avustajana, hän joutuu kyseenalaistamaan koko entisen elämänsä.

Willin elämä on onnettomuuden jälkeen ollut harmaata - tai pikemminkin mustaa. Ennen hän eli kuin viimeistä päivää, ja nyt hän istuu katkeroituneena pyörätuolissa. Loulla ja Willillä ei ensin näytä olevan mitään yhteistä: Will haluaisi elää elämäänsä tyystin eri tavalla mutta ei voi, Lou taas voisi puolestaan tehdä mitä vain mutta ei uskalla levittää siipiään. Will on katkera, ylimielinen ja oikukas, mutta Lou ei suostu kohtelemaan häntä silkkihansikkain, vaan ottaa tehtäväkseen palauttaa värit ja ilon Willin maailmaan. Kun he vihdoin todella näkevät toisensa ja ymmärtävät mitä eläminen oikeastaan on, on aika tehdä suuria valintoja.

Kerro minulle jotain hyvää on tässä päivässä tiukasti kiinni oleva, unohtumaton romaani. Sydäntäsärkevä ja epätavallinen rakkaustarina uppoaa suoraan lukijan sydämeen, taidolla, tunteella ja aitoudellaan. Sitä lukiessa ei säästy naurulta ja kyyneleiltä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jojo Moyes

Julkaistu

2018-01-12

Lukija

Mervi Takatalo

Äänikirjan pituus

947 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kerro minulle jotain hyvää

Mielenkiintoinen Kerro minulle jotain hyvää on hyvä romaanit, jota kuunnellessa ajankulu katoaa täydellisesti. Kirjan kirjoitti Jojo Moyes. Tämä romaanit pitää sisällään 0 sivua, joiden mukana iloita jopa useampi tovi. Lisäksi kirjasta onnistuu myös äänikirja versio, jonka kesto on 15:47:51 tuntia. Äänikirja on loistava keino kuunnella kirjaa kun olet liikkeellä ja saa myös kävelystä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan sinulle lukee Mervi Takatalo. Teos on julkaistu 2018-01-12 ja kirjan julkaisijana on Gummerus. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat tyystin tuoreen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit valitsemasi ohjelman. Suorittamalla noin 15€ kk-maksun vapautat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kirjojen kokeileminen on samoin erittäin mutkatonta, koska kykenet esteettömästi kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.