Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Hanna-Riikka Kuisma - Kerrostalo maksuttomasti

Trillerin intensiteetillä vyöryvä lähiöromaani eksyneistä miehistä ja kovista, itsenäisistä naisista.

Hanna-Riikka Kuisman viides romaani on koruttoman realistinen, mustan huumorin sävyttämä sukellus betonibunkkerien arkeen ja varjoihin.

”Hänen vahva kirjallinen lauseensa ja uskottavuuden rajoja toistuvasti uhmaava tarinankuljetuksensa on kuin David Lynchillä terästettyä Emily Brontea.” - Satakunnan Kansa

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hanna-Riikka Kuisma

Julkaistu

2019-11-27

Lukija

Jonna Järnefelt

Äänikirjan pituus

569 min

E-kirjan pituus

219 sivua

Tietoa kirjasta Kerrostalo

Kerrostalo on mukaansatempaava ja mielenkiintoinen romaanit, mikä ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Hanna-Riikka Kuisma toimii teoksen kirjoittajana. Teoksesta löytyy 219 sivua, niiden seassa saatat saada mielenkiintoisa kokemuksia. Lisänä teoksesta onnistuu myöskin kuunneltava versio, minkä kestoaika on 9:29:36 tuntia. Tämä kirja ei estä kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, sitä vastoin onnistut nyt nautiskella kirjasta missä mielit esim automatkalla. NAME äänikirjan lukija on Jonna Järnefelt. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-11-27 julkasijan Otava toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi kokonaan uuden oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat kuten myös e-kirjat reissaavat kätevästi mukanasi omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti 10-20e kuukausimaksulla, millä saattaa kuuntelemaan rajatomasti monia äänikirjoja sekä lukemaan vaikuttavia digitaalisia kirjoja. Parasta vierailijalle on että, liki kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa ja siten saat vapaasti kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja kokeilla onko palvelu sinulle sovelias.