Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Karoliina Timonen - Kesäinen illuusioni maksuttomasti

Varjoja kesäparatiisissa

Kuuma alkukesä Saimaalla. Piiliniemi, pieni yksityinen saariparatiisi, josta keski-ikäinen nainen toivoo löytävänsä kirjoitus- ja mielenrauhaa. Toisella puolella salmea kohoaa jylhä ja autio Variskallio, kunnes eräänä päivänä sen rantaan ilmestyy suuri moottorivene ja kallion päällä olevan huvilan ikkunoissa alkaa iltaisin loistaa kutsuva valo.

Trooppisen kosteat kesäyöt tekevät levottomaksi, ja jännitteiset kohtaamiset saavat suhteet solmuun. Jatkuva helle kuumentaa tunteet ja tekee kaikesta epätodellisen tuntuista. Mitä kukakin haluaa, keneen voi luottaa ja mikä on totta? Kesäinen illuusioni on hienovaraisen latautunut psykologinen trilleri.

Karoliina Timonen on valtiotieteiden maisteri ja kirjallisuus- sekä kulttuurialan moniottelija. Hän pitää matkustelusta, viinistä ja hyvästä ruoasta ja opettelee rakastamaan oopperaa. Kesäinen illuusioni on hänen toinen romaaninsa. Esikoisteos Aika mennyt palaa ilmestyi syksyllä 2012.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Karoliina Timonen

Julkaistu

2020-07-01

Lukija

Karoliina Timonen

Äänikirjan pituus

197 min

E-kirjan pituus

87 sivua

Tietoa kirjasta Kesäinen illuusioni

Sähköistävä Kesäinen illuusioni on hyvä romaanit, jota luettaessa aika karkkoaa aivan. Teoksen on kirjoittanut Karoliina Timonen. Lukemista löytyy 87 sivua, joiden parissa pystyt saada upeita oivaluksia. Lisänä teoksesta on tehty niin ikään kuunneltava versio, jonka pituus on 3:17:34 tuntia. Äänikirja ei rajoita lukijaansa iloitsemaan kirjasta yksin silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan saatat nyt nautiskella kirjasta heti kun mielit esim autolla ajaessa. Kirjan vetoavana äänenä toimii Karoliina Timonen. Tämän teoksen julkaisi WSOY 2020-07-01. Pane alulle saman tien äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella tavalla. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat reissaavat näppärästi mukana puhelimessasi. Sovellukset pyörivät yleensä 10-15€ kk-maksulla, millä kykenee kuuntelemaan lukemattomasti lukuisia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, lähimain kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat maksutonta kokeilujaksoa eli kykenet sitoutumatta kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja sekä kokeilla onko palvelu juuri sinulle otollinen.