E-kirja

Lue tai kuuntele

Sirpa Saarikoski - Kesä kasiysi maksuttomasti

Kevään vallattomin romaani kertoo kirjastoautoa ajavasta Katista, joka ottaa tehtäväkseen hankkia työkaverilleen Mikalle tyttöystävän. Ja vaikkei hän varsinaisesti etsikään itselleen miestä, hän antaa lennossa puhelinnumeronsa Modern Talkingin Thomasin ja Dieterin risteymältä näyttävälle kaverille, johon törmää yöllä nakkikioskilla. Kesän huippukohdaksi muodostuvat festarit, joille Kati onnistuu agiteeraamaan bussilastillisen kirjaston asiakkaita ja muutaman muun tutun. Ennen kuin festareille ylipäänsä päästään, Kati joutuu tekemään joitakin omaperäisiä järjestelyjä, mutta mitäpä ei tyttö tekisi repäisevän festarimeiningin takia. Ja perillä sitä vasta sattuu ja tapahtuu!

Sirpa Saarikosken esikoisteos on kuplivan iloinen kesäromaani, joka sijoittuu monen muistoissa kultaiseen kasariaikaan. Niinpä huolta tuottavat niin ylisuuret olkatoppaukset, unohtuneet lämpörullat kuin puhelimen päivystäminenkin. Reipas ja toimelias Kati on Anni Polvan sankarittarien jälkeläinen suoraan alenevassa polvessa.

Sirpa Saarikoski (s. 1966) on työskennellyt toimisto- ja ICT-alalla. Hän asuu nykyisin Tampereella perheensä kanssa, johon kuuluvat mies, kaksi koululaista sekä kaksi jäyhää pohjalaista kissaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sirpa Saarikoski

Julkaistu

2017-03-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

98 sivua

Tietoa kirjasta Kesä kasiysi

Kesä kasiysi on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen teki Sirpa Saarikoski. Kyseinen romaanit pitää sisällään 98 sivua, minkä parissa iloita vaikka moni tovi. Lisäksi teoksesta on tehty myöskin äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla kätevä tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet bussissa ja luo myös lenkistä jännittävämmän. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Teos on julkaistu 2017-03-15 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi täysin uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjojen käyttämiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat sopivan sovelluksen. Suorittamalla noin 10€ kuukausihinnan aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat sinun elinaikanasi. Usea ohjelmista tarjoilee myöskin ilmaisen ilmaisjakson, joten pystyt ilmaiseksi testata palvelua ilman euroakaan*.