E-kirja

Lue tai kuuntele

Sarah Morgan - Kesäsateessa maksuttomasti

Kesäsateessa

Temperamenttisen ranskalaisen kokin Élisen päivä on täysin pilalla. Ensiksikin hänen uuden kahvilansa avajaisten aikataulu on myöhässä ja nyt lisäksi Sean O’Neil on odottamatta ilmestynyt Snow Crystaliin – upeampana kuin koskaan. Viime kesänä he viettivät uskomattoman kuuman yön yhdessä ja sen muisto houkuttaa Élisen ottamaan yhteyttä mieheen. Mutta hän tietää varsin hyvin, että Sean lähtee pian taas tiehensä.


Paluu Vermontiin – vaikkakin vain väliaikaisesti – on lääkäri Sean O’Neilille silkkaa painajaista. Paluun vuoksi hän joutuu kohtaamaan syyllisyyden tunteet jättäessään taakseen perheen hiihtokeskuksen ja tehdessään uraa suurkaupungissa. Mutta huomatessaan kauniin Élisen jääneen Vermontiin – ja että nainen yhä saa hänen sykkeensä kiihtymään – hänen olonsa on yhtäkkiä paljon parempi! Ajatus viime kesäyön seikkailun uusimisesta on kovin houkutteleva, mutta naisen läheisyys saa hänet muistamaan kuinka hyvin he sopivatkaan yhteen. Ehkä poislähteminen ei tällä kertaa olekaan niin helppoa, kuin hän oli luullut. 

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sarah Morgan

Julkaistu

2015-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

219 sivua

Tietoa kirjasta Kesäsateessa

Kutkuttava Kesäsateessa on jännä romaanit, mitä luettaessa aika katoaa tyystin. Sarah Morgan toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen romaanit pitää sisällään 219 sivua, minkä rinnalla nautiskella jopa moni ilta. Lisänä kirjasta onnistuu kanssa kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on toimiva tyyli nauttia kirjaa ollessasi junassa, bussissa tai vaikkapa kävelyllä. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Harlequin 2015-07-01. Ääni – sekä myös e-kirja on maittava konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan oletkaan. Tarvitset puhelimen jolloin mukanasi on satoja kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä 10-15€ kk-maksulla, millä pystyt kuuntelemaan rajatomasti erilaisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia e-kirjoja. Kirjojen koettaminen on samoin tosi mutkatonta, sillä kykenet rajattomasti yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.