Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Stephen King - Keveys maksuttomasti

Kauhun kuninkaan viihdeyllätys myyntilistojen kärjestä

Kutkuttava tarina aivan tavallisesta miehestä, jonka elämä muuttuu yhtäkkiä sietämättömän kevyeksi.

Scott Carey huomaa painavansa päivä päivältä vähemmän – laihtumatta grammaakaan. Scott ei haluaisi kertoa kellekään, sillä Castle Rock on pikkukaupunki, jossa mitään poikkeavaa ei katsota hyvällä. Ei siis ihme, että kaupunkiin juuri avattu hieno ravintola ei ota menestyäkseen, sen omistajat Missy ja Deirdre kun ovat… erilaisia. Pahaksi onneksi he ovat myös Scottin uusia, heti kättelyssä hankaliksi heittäytyviä naapureita. Tilanne vaikuttaa synkältä. Hiljalleen haihtuvan miehen arvoitus ei ratkea ennen kuin on riidelty vielä yksi riita, katsottu kohtalokas videotallenne ja todettu, että paha ei ole ihminen, vain toinen kevyempi toista.

Yhdysvaltalainen Stephen King (s. 1947) on yksi maailman tunnetuimmista kirjailijoista ja amerikkalaisen nykykirjallisuuden suurimpia tarinankertojia. Hänen ensimmäinen romaaninsa Carrie ilmestyi 1974, minkä jälkeen hän on kirjoittanut yli 60 kirjaa, jotka ovat kaikki olleet maailmanlaajuisia myyntimenestyksiä. Kingin teosten pohjalta on tehty lukuisia televisiosarjoja ja elokuvia. Hänen tuoreimpia teoksiaan ovat Ulkopuolinen, Mersumies-trilogia ja Hohdon tarinaa jatkava Tohtori Uni. Useita merkittäviä kirjallisuuspalkintoja voittaneelle Stephen Kingille myönnettiin vuonna 2018 American PENin sananvapauspalkinto. Hän asuu Mainessa vaimonsa, kirjailija Tabitha Kingin kanssa. Heidän poikansa Joe Hill ja Owen King ovat myös kirjailijoita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Stephen King

Julkaistu

2020-05-20

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

178 min

E-kirjan pituus

72 sivua

Tietoa kirjasta Keveys

Keveys on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Stephen King. Keveys on pituudeltaan 72 sivua, joten erittäin asiallinen pituus läpi käytäväksi. Tässä tapauksessa ei ole siitä huolimatta tarve tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on myös 2:58:03 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa kykenee kuunnella täsmälleen siellä jossa liikut ja se saa matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee Aku Laitinen. Teoksen on julkaissut Tammi 2020-05-20. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle kokonaan uuden oven kirjojen pariin. Tämä sujuu mutkattomasti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Maksamalla sovitun kk-maksun avaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen sovellus soveluas itsellesi, niin kykenet yrittää tahtomaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.