E-kirja

Lue tai kuuntele

Janice Lynn, Wendy S. Marcus - Kevyttä kesäkeimailua / Oli ennen kiltti tyttö... maksuttomasti

Kevyttä kesäkeimailua

Vale Wakefield on häikäisevä lääkäri, mutta Faith Fogarty tietää, mikä hänen sitoutumiskertoimensa on – Vale valitsee aina designerblondin ennen työtoveria leikkaussalirytkyissä! Faith on taistellut pitkään omaa ihastustaan vastaan, mutta nyt edessä on viikonloppu suuren tyylin kimallehäissä Valen seuralaisena! Olisiko tämä oikea hetki unohtaa varovaisuus ja kokeilla luovaa riskinottoa upean tohtori Wakefieldin kanssa...?Oli ennen kiltti tyttö...

Isän kiltin tytön Victoria Forleyn täydellinen elämä mureni peruuttamattomasti yhteen yöhön kaupungin pahan pojan kanssa. Nyt Victoria on yksinhuoltajaäiti ja super-perfektionisti sairaanhoitaja, jota mikään ei horjuta harhapoluille suunnitelmastaan. Ei edes Kyle Karlinskyn ravisuttava paluu – lääkärinä! Ja silti Victorian viileän pinnan alla kytee... Mahtaisiko nyt olla aika valita sittenkin se väärä mies?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Janice Lynn, Wendy S. Marcus

Julkaistu

2013-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Kevyttä kesäkeimailua / Oli ennen kiltti tyttö...

Kevyttä kesäkeimailua / Oli ennen kiltti tyttö... on kiehtova ja viihdyttävä romaanit, mikä ei toden totta jätä kuuntelijaansa väsyneeksi. Kirjan on kirjoittanut Janice Lynn, Wendy S. Marcus. Kyseinen Style on pituudeltaan 224 sivua, toisin sanoen nautintoa riittää usemmaksi illaksi. Älä rajoitu pelkästään digitaaliseen kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voit kuunnella aivan siellä jossa milloinkin liikut eli se luo matkastasi mukaansatempaavamman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Harlequin 2013-07-01. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät kokonaan innovatiivisen keinon nauttia kirjoista. Tarvitset pelkästään kännykän niin kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Se tapahtuu maksamalla 10 - 15euron kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä kuljet. Kirjojen kokeileminen on myös vilpittömän mutkatonta, sillä kykenet sitoutumatta kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.