Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Fredrik Backman - Kiekkokaupunki maksuttomasti

Koskettava kertomus unelmista, uhrauksista ja sitkeydestä - sekä urheiluhulluudesta, jollaista voi kohdata vain pikkukaupungissa / sekä menestyksestä, joka tulee liian kalliiksi

Kiekkokaupunki aloittaa romaanisarjan pienestä paikkakunnasta, jolla on suuri unelma. Kun tehdas supistaa toimintojaan ja asunnot menettävät arvoaan, kaupunkilaisten ainut toivo on juniorijääkiekkojoukkueen menestys. Jos voittaminen sitä vaatii, on yhteisö valmis ummistamaan silmänsä jopa anteeksiantamattomalta rikokselta.
”Ruotsin Miika Nousiaisen” riipaiseva romaani teinityttöjen välisestä kuolemattomasta ystävyydestä, teinipoikien harteille kasatuista odotuksista, urheilusta ja perheestä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Fredrik Backman

Julkaistu

2017-09-21

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

896 min

E-kirjan pituus

342 sivua

Tietoa kirjasta Kiekkokaupunki

Lue heti tapahtumarikas romaanit Kiekkokaupunki, jonka kera vastaanotat ainutkertaisia elämyksiä. Tämän kirjan on kirjoittanut Fredrik Backman. Kyseinen romaanit pitää sisällään 342 sivua, joiden kanssa nautiskella jopa useampi hetki. Älä silti takerru vain e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 14:56:23 tunnissa. Äänikirja on kätevä konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, autossa tai vaikka kävelyllä. Kyseisen äänikirjan äänenä on Aku Laitinen. Kirja on julkaistu 2017-09-21 ja kirjan julkaisijana on Otava. Ääni – sekä digitaalinen kirja on miellyttävä konstilueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa menet. Se koko homma toimii luonnikkaasti, jos omistat älypuhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Kun vielä epäilet käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin yritä sitä välittömästä 2 viikon ajan.