E-kirja

Lue tai kuuntele

Nicola Cornick - Kielletty maksuttomasti

Kielletty

Intohimon mahdollisuudet ovat aivan liian houkuttelevia vastustaa…

Margery Mallon on tavallinen palvelustyttö, joka haluaisi vain ryhtyä kondiittoriksi. Yllättäen hän paljastuu kauan kadoksissa olleeksi Templemoren lady Margueriteksi, Englannin rikkaimmaksi perijättäreksi.

Henry, lordi Wardeaux, olisi perinyt Templemoren, ellei lady Margueritea olisi löydetty. Nyt Henryn velvollisuus on opettaa Margueritelle kaikki, mitä tämän pitää perinnöstään tietää.

Ja vaikka Margery onkin Henrylle uusissa olosuhteissa kielletty hedelmä, niin se tuntuu olevan myös ainoa herkku, jota hän ei voi vastustaa...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nicola Cornick

Julkaistu

2013-11-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

199 sivua

Tietoa kirjasta Kielletty

Kuuntele nyt vaiheakas romaanit Kielletty, minkä parissa elät ainutlaatuisia elämyksiä. Teoksen tuotti Nicola Cornick. Kirjan pituus on 199. Tästä digitaalisesta kirjasta on tehty samoin äänikirja versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva keino kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet autossa ja se tekee myöskin iltalenkistä jännittävämmän. Tämän kirjan lukijana toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2013-11-01 ja kirjan julkaisijana on Harlequin. Aloita viipymättä äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen niin pystyt iloitsemaan kirjoista tyystin tuoreella tavalla. Se koko juttu toimii mukavasti, jos omistat puhelimen. Silloin kun mielit mennä todella äänikirjojen pauloihin, niin sinun pitää suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ ja käytössäsi on valtava yhditelmä e-kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen sovellus oikea itsellesi, niin pystyt testata tahtomaasi sovellusta 2 viikon ajan.