Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Enni Mustonen - Kielon jäähyväiset maksuttomasti

Kristiina Forsberg, Koskivuoren kartanon tytär, on pestautunut lotaksi Kannakselle. Siellä ponnistelee linnoitustöissä myös hänen salakihlattunsa Matti Larvala. Eletään kesää 1939 ja maa varustautuu sotaan, vaikkei kukaan sen syttymiseen uskokaan.

Koivikon torpan Hanna Lönn on karannut kotoa ja elättää itsensä tarjoilijana Helsingissä. Yöt kuluvat muusikkorakastetun syleilyssä, kunnes kaikki romahtaa.

Miehet kutsutaan ylimääräisiin kertausharjoituksiin ja sitten, odottamatta pommikoneet moukaroivat Helsinkiä murskaten niin kivitalot kuin toiveetkin.

Kohtalo johdattaa lapsuudenystävät Kristiinan ja Hannan yhteen, taisteluun elämän puolesta.

Koskivuori-sarjan 3. kirja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Enni Mustonen

Julkaistu

2019-03-15

Lukija

Eva Lönnblad

Äänikirjan pituus

628 min

E-kirjan pituus

237 sivua

Tietoa kirjasta Kielon jäähyväiset

Kielon jäähyväiset on mielenkiintoinen ja mielenkiintoinen romaanit, mikä ei todella jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Enni Mustonen. Kielon jäähyväiset on pituudeltaan 237 sivua, eli oikein mainio pituus lukemiseen. Ethän siitä huolimatta takerru vaan digitaaliseen kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 10:28:23 tunnissa. Äänikirja onkin mahtava keino kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet julkisessa ja se luo myöskin kävelystä mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee Eva Lönnblad. Teos on alunperin julkaistu 2019-03-15 julkaisijan Otava toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi tykkänään uuden oven kirjojen luokse. Se koko juttu toimii luonnikkaasti, kun omistat älypuhelimen. Maksamalla kiinteän kk-maksun korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Äänikirjojen koettaminen on samoin vilpittömän vaivatonta, sillä kykenet esteettömästi testata sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.