E-kirja

Lue tai kuuntele

Markus Nummi - Kiinalainen puutarha maksuttomasti

Ikiaikainen kertomus rakkaudesta, menetyksistä ja toveruudesta ruotsalaisella lähetysasemalla Kiinan Turkestanissa - taustalla autiomaa, vuoret, jumalat, Aasia.

Vuosi 1933, maailman katto. Mies ja pikkutyttö taivaltavat lumessa ja seuraavat karavaania, joka on pakomatkalla Kashgarin kaupungista kohti etelää. Mies puristaa takkinsa alla valokuvaa Chini baghista, Kiinalaisesta puutarhasta. Se valokuva on jäätynyt silmänräpäys, arvoitus, joka pitää sisällään kaiken. Midilimanglar, liikkumatta, oli tutkimusmatkailija Gustaf Mannerheim sanonut valokuvaa ottaessaan. Mutta juuri silloin jotakin oli lähtenyt liikkeelle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Markus Nummi

Julkaistu

2012-10-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

391 sivua

Tietoa kirjasta Kiinalainen puutarha

Mieleenpainuva Kiinalainen puutarha on uskomaton romaanit, mitä kuunnellessa kellonaika häviää tyystin. Tämän kirjan on laatinut Markus Nummi. Tämän pituus on 391. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka innoittamana kuuntelet peräti 0:00:00 h. Äänikirja on erinoimainen käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi ratikassa, taksissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Kirjan lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2012-10-31 julkasijan Otava toimesta. Pane alulle samantien äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja pystyt nauttimaan kirjoista tyystin aintlaatuisella keinolla. Silloin kun sinulla on kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on myös seurassasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Suorittamalla noin 10€ kuukausihinnan korkkaat oven kirjojen maailmaan, missä ei takuulla lopu kirjat omana elämässäsi. Useat palveluista tarjoilee toisaalta maksuttoman kokeilun, milloin kykenet esteettömästi kokeilla palvelua ilman euroakaan*.