Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jalmari Finne - Kiljusen herrasväki partiolaisina maksuttomasti

Eräänä päivänä Kiljusen perhe päättää ryhtyä partiolaisiksi. Koko perhe kiljuu tuttuun tapaan innosta – myös kolmevuotias Plättä sekä perheen vanha koira. He eivät malta odottaa, että pääsevät auttamaan muita ihmisiä reippaina partiolaisina. Eri asia kuitenkin on, kannattaako katastrofialttiin Kiljusen perheen apua ottaa vastaan...

"Kiljusen herrasväki partiolaisina" sisältää seitsemän tarinaa Kiljusten hurjan hauskasta partiolaiselämästä. Jalmari Finne (1874–1938) oli suomalainen kirjailija ja teatterinjohtaja. Nykyisin hänet tunnetaan erityisesti "Kiljusen herrasväki" -lastenkirjasarjan luojana. Finne kirjoitti kuitenkin myös monipuolisesti tuotantoa aikuisille: hän kirjoitti esimerkiksi rikosromaaneja, näytelmiä ja historiallisia romaaneja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jalmari Finne

Julkaistu

2020-06-30

Lukija

Pinja Flink

Äänikirjan pituus

131 min

E-kirjan pituus

49 sivua

Tietoa kirjasta Kiljusen herrasväki partiolaisina

Kiehtova Kiljusen herrasväki partiolaisina on jännä romaanit, jota luettaessa aika unohtuu tyystin. Jalmari Finne on kirjan kirjoittajana. Kiljusen herrasväki partiolaisina on pituudeltaan 49 sivua, joten todella mainio pituus lukemiseen. Tässä tapauksessa ei ole pakollista rajoittua ainoastaan luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on lisäksi 2:11:54 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella ihan siellä missä milloinkin liikutkaan joten se saa matkastasi kiehtovamman. Tämän äänikirjan lukee Pinja Flink. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-30 julkasijan Saga Egmont toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat tuoreen tavan nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat tahtomasi ohjelman. Kun haluat mennä kunnolla äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun alkaa pelkästään tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15e ja sinulla on iso yhditelmä omalaatuisia äänikirjoja. Paras käyttäjälle on että, lähimain kaikki palvelut tarjoavat ilmaista kokeilua ja tällä tavalla kykenet sitoutumatta testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä selvittää onko palvelu sinulle hyvä.