Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jalmari Finne - Kiljusen Plättä maksuttomasti

Kiljusen perheessä koetaan suuria muutoksia: pojat Mökö ja Luru saavat pikkusiskon! Kun isä ilmoittaa pojille siskon saapumisesta, Mökö ja Luru luulevat siskon olevan suunnilleen heidän ikäisensä.

Yllätys onkin suuri, kun sisko paljastuu pieneksi vauvaksi. Miten Mökö ja Luru sopeutuvat uuteen tilanteeseen?

"Kiljusen plättä" on neljäs osa suosittua kirjasarjaa Kiljusen perheestä. Hulvaton teos julkaistiin alun perin vuonna 1917.

"Arvaahan, kuinka pojat hämmästyivät nähdessään uuden sisarensa. Eiväthän he olleet kuvitelleetkaan, että se olisi sellainen.
– Eihän se ole mikään tyttö, huudahti Mökö.
– Sehän on lihakäärö. Oikea kretliininen lihaklöntti! Sanoi Luru.
– Se on kaunis tyttö, sanoi äiti Kiljunen, ja sen nimi on Olga Vilhelmiina." Jalmari Finne (1874–1938) oli suomalainen kirjailija ja teatterinjohtaja. Nykyisin hänet tunnetaan erityisesti "Kiljusen herrasväki" -lastenkirjasarjan luojana. Finne kirjoitti kuitenkin myös monipuolisesti tuotantoa aikuisille: hän kirjoitti esimerkiksi rikosromaaneja, näytelmiä ja historiallisia romaaneja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jalmari Finne

Julkaistu

2020-06-30

Lukija

Pinja Flink

Äänikirjan pituus

109 min

E-kirjan pituus

42 sivua

Tietoa kirjasta Kiljusen Plättä

Kiljusen Plättä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Jalmari Finne. Tämä romaanit pitää sisällään 42 sivua, minkä mukana nautiskella moni tovi. Älä silti takerru vaan e-kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 1:49:06 tunnissa. Tämä kirja ei hillitse kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan pystyt nyt nauttia kirjasta silloin kun tahdot vaika autolla ajaessa. Tämän äänikirjan lukijana toimii Pinja Flink. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-30 julkasijan Saga Egmont toimesta. Ääni – sekä e-kirja on mieleinen keinolueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan oletkaan. Kun sinulla on ikioma älypuhelimesi mukana, niin sinulla on seurassasi lukemattomia eri kirjoja. Suorittamalla noin 10€ kuukausimaksun korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuulla lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Suurinosa palveluista antaa samoin veloituksettoman ilmaisjakson, tähän tapaan pystyt ilmaiseksi kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.