E-kirja

Lue tai kuuntele

Jalmari Finne - Kiljuset palaavat maksuttomasti

Kiljuset ovat päätyneet vallankumouksen seurauksena Amerikkaan, ja nyt heidän on aika palata kotimaahansa Suomeen. Hallitus on kauhuissaan – ja syystäkin. Hallitus järjestää erilaisia varotoimenpiteitä, mutta mikään ei voi pysäyttää Kiljusia. Pian koko Suomi on jälleen sekasorron vallassa.

Onnistuuko turvallisuuskomitea karkottamaan Kiljuset vai kuinka tarinassa käykään?

"Kiljuset palaavat" on Jalmari Finnen huisin hauska päätösosa Kiljusen perheestä kertovalle kirjasarjalle. Jalmari Finne (1874–1938) oli suomalainen kirjailija ja teatterinjohtaja. Nykyisin hänet tunnetaan erityisesti "Kiljusen herrasväki" -lastenkirjasarjan luojana. Finne kirjoitti kuitenkin myös monipuolisesti tuotantoa aikuisille: hän kirjoitti esimerkiksi rikosromaaneja, näytelmiä ja historiallisia romaaneja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jalmari Finne

Julkaistu

2020-04-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

47 sivua

Tietoa kirjasta Kiljuset palaavat

Kiljuset palaavat on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Jalmari Finne toimii kirjan kirjoittajana. Tämä kirja on pituudeltaan 47 sivua, joten lukuiloa piisaa runsaasti hetkeksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä mukana saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja on mahtava tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet bussissa ja luo lisäksi kävelystä ainutlaatuisemman. Kirjan on lukenut tuntematon. Teos on julkaistu 2020-04-17 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen niin kyet nauttimaan kirjoista todella uudenaikaisella tavalla. Tarvitset ainoastaan kännykän ja messissä on monia kirjoja. Sovellukset toimivat perinteisesti 10-15€ kuukausimaksulla, jolla pystyy kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Paras käyttäjälle on että, lähes kaikki sovellukset tarjoavat vapaata ilmaisjaksoa ja tällä tavalla saat rajoittamattomasti kokeilla kahden viikon ajan äänikirjoja ja testata onko sovellus justiinsa sinulle oikea.