E-kirja

Lue tai kuuntele

Alyson Noël - Kilpailijat - voitto on tärkein maksuttomasti

Kilpailijat - voitto on tärkein

Kaikki haluavat tulla joksikin

Layla Harrison haluaa tutkivaksi journalistiksi sen sijaan, että viettää kaikki päivänsä rannalla maleksien. Aster Amirpourin tekisi mieli vain huutaa suoraa huutoa seuraavan kerran, kun roolittaja sanoo, että "tarvitsemme eritaustaisia ihmisiä, mutta tällä kertaa emme tarvitse juuri sinun taustaasi". Tommy Phillips haaveilee kaksitoistakielisestä kitarasta ja sen myötä rokkitähteydestä. Hän myös toivoo saavansa yhteyden kuuluisaan isäänsä, jota hän ei tunne.

Madison Brooks sen sijaan on ottanut kohtalon omiin käsiinsä jo kauan sitten. Hän on Hollywoodin kuumin tähti, eikä hän välitä siitä, kenet tai kuinka monta hän on jyrännyt matkallaan huipulle. Ei ainakaan ennen kuin Layla, Aster ja Tommy astuvat kuvaan. Keskellä Los Angelesin hohdokasta yöelämää heidät houkutellaan mukaan kilpailuun, jossa heidän tehtävänään on markkinoida Hollywood-pohatta Ira Redmanin klubeja kuuluisuuksille. Madison Brooksin nimi on haluttujen vieraiden listan kärjessä. Kilpailu saa äkillisen käänteen, kun Madison katoaa jäljettömiin. Layla, Aster ja Tommy joutuvat epäilyksen alaisiksi sotkeutuen yhä syvemmälle valheiden vyyhtiin.

Kilpailijat on ensimmäinen osa Alyson Noëlin hermoja kutkuttavasta trilogiasta, jossa kuvataan sitä kuinka suuret unelmat voivat muuttua pahimmiksi painajaisiksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alyson Noël

Julkaistu

2016-05-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

216 sivua

Tietoa kirjasta Kilpailijat - voitto on tärkein

Lue välittömästi touhukas romaanit Kilpailijat - voitto on tärkein, minkä mukana saat uniikkeja fiiliksiä. Kirjan kirjoittajana on ollut Alyson Noël. Kilpailijat - voitto on tärkein on pituudeltaan 216 sivua, eli näinollen mainio pituus luettavaksi. Älä rajoitu yksin digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on loistava käytäntö nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, bussissa tai vaikka ulkoilemassa. Tämän äänikirjan kertoja on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2016-05-10 julkasijan HarperCollins Nordic toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat perusteellisesti modernin tavan nautiskella kirjoista. Tämä koko homma onnistuu luonnikkaasti, kunhan vain omistat puhelimen. Tämä onnistuu tilittämällä 10 - 20e kuukausimaksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä kuunaan menet. Jos et ole vuorenvarma onko tämän mukainen sovellus asiallinen itsellesi, niin kykenet testata tahtomaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.