Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Beth O'Leary - Kimppakämppä maksuttomasti

Voiko toiseen rakastua pelkkien Post-it-lappujen perusteella?

Tiffy ja Leon nukkuvat samassa sängyssä. He eivät ole koskaan tavanneet. Hauska, suloinen romaani rakkaudesta, ystävyydestä ja elämän yllätyksellisyydestä.

”Seuraava Jojo Moyes.” – Cosmopolitan

Hätä kämppiksen keksii! Kustannustoimittaja Tiffy on vailla asuntoa sikamaisen kalliissa Lontoossa. Yöhoitaja Leonilla on yhden makuuhuoneen asunto ja kova tarve rahalle. He päätyvät loistavaan ratkaisuun, jota heidän ystävänsä pitävät hulluna: Tiffy nukkuu sängyssä yöt ja Leon päivät, eikä heidän tarvitse edes tavata toisiaan.

Mutta kun yhteiseloon sotkeutuu romanttisia tunteita, menneisyyden traumoja ja vankilassa väärin perustein istuvia veljiä, kämppikset kohtaavat hankalampia haasteita kuin toisen pesemättömät tiskit keittiön altaassa.

Beth O’Leary opiskeli englannin kieltä ja kirjallisuutta yliopistossa ja työskenteli sittemmin kustantamossa lastenkirjallisuuden parissa. Hän kirjoitti Kimppakämpän junassa matkoillaan töihin Lontoon keskustaan ja takaisin kotiin sen laitamille. Nykyään hän kirjoittaa romaaneja kokopäiväisesti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Beth O'Leary

Julkaistu

2020-01-21

Lukija

Kati Tamminen, Anssi Niemi

Äänikirjan pituus

823 min

E-kirjan pituus

292 sivua

Tietoa kirjasta Kimppakämppä

Kuuntele heti tapahtumarikas romaanit Kimppakämppä, minkä avulla elät verrattomia elämyksiä. Kirjan kirjoitti Beth O'Leary. Kimppakämppä on pituudeltaan 292 sivua, siis näinollen osuva pituus lukemiseen. E-kirjan vierellä tarjottavana on lisäksi mainio äänikirja, minkä mukana vietät vähintään 13:43:50 tuntia. Äänikirja ei rajoita nauttimaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista nauttia kirjasta missä tahdot esim pyöräilessä. Tässä lukijana toimii Kati Tamminen, Anssi Niemi. Kirjan on julkaissut WSOY 2020-01-21. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät tuoreen tavan iloita kirjoista. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat reissaavat helposti mukana omassa puhelimessasi. Mikäli vaadit mennä' kunnolla äänikirjojen pauloihin, niin sinun aloittaa ainoastaan tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ niin käytössäsi on huikea kokoelma omalaatuisia e-kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on samoin äärimmäisen mutkatonta, sillä pystyt vapaasti yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.