E-kirja

Lue tai kuuntele

Jessica Brockmole - Kirjeitä saarelta maksuttomasti

Kirjeitä saarelta on kirjeromaani, joka vie lukijan kahdelle mantereelle ja kahteen aikakauteen, ensimmäiseen ja toiseen maailmansotaan. Jessica Brockmole onnistuu tavoittamaan jotain suurempaa siitä, miten ihmiset rakastuvat toisiinsa.

Maaliskuu 1912. Nuori 24-vuotias runoilija Elspeth asuu kauniilla Skyen saarella Skotlannissa, pelkää purjehtimista eikä siksi koskaan poistu saarelta. Hän saa yllättäen ihailijapostia kaukaa Amerikasta yliopisto-opiskelija Daveyltä, ja kirjeenvaihdosta puhkeaa heidän välilleen lämmin ystävyys.

Kesäkuu 1940. Elspethin tytär Margaret on rakastunut ilmavoimien lentäjään eikä ymmärrä ollenkaan, miksi äiti varoittaa sotkeutumasta rakkauteen sodan aikana. Kun pommi tuhoaa osan heidän talostaan ja Elspeth katoaa, Margaretilla ei ole muita jälkiä seurattavanaan kuin raunioista löytynyt kirje. Äidin mystinen menneisyys ja katkenneet sukulaisuussuhteet alkavat kiehtoa häntä vastustamattomalla tavalla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jessica Brockmole

Julkaistu

2015-02-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

169 sivua

Tietoa kirjasta Kirjeitä saarelta

Kirjeitä saarelta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Jessica Brockmole. Tämä kirja on pituudeltaan 169 sivua, toisin sanoen lukemista riittää runsaasti myöhäisillaksi. Kyseisestä teoksesta on tehty samoin kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse nautiskelemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun saatat lukemaan, vaan onnistut nautiskella kirjasta aina kun tahdot esimerkiksi autossa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on julkaistu 2015-02-12 ja kirjan julkaisijana toimii Bazar. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät aivan tuoreen keinon iloita kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat valitsemasi kirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on helppoa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Mikäli epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.