E-kirja

Lue tai kuuntele

Maritta Lintunen - Kirjeitä Suolavuonolta maksuttomasti

Sigvald Johansen on eksentrinen akustiikkasuunnittelija, alansa ehdoton huippu. Hän on pitänyt yhtä lapsuudenystävänsä, oslolaisen Olafin kanssa jo vuosikymmenet. Miehet ovat eriparisia, eripuraisiakin. Nyt heillä on kuitenkin suunnitelma ja sen toteuttamiseksi Sigvald on matkustanut syrjäiselle Suolavuonolle. Siellä hän asettuu vaatimattomaan mökkiin, kirjoittaa Olafille kirjeitä ja pian yhteinen suunnitelma on muisto vain. Löytääkö Sigvald kaipaamansa hiljaisuuden?

Kirjeitä Suolavuonolta on runollinen romaani syyllisyydestä, riippuvuudesta ja hiljaisuuden kaipuusta. Samalla se on rakkaustarina, joka todistaa kuinka maapallo on kutistunut ja ihmisen kotimaa laajentunut koko maailmaksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Maritta Lintunen

Julkaistu

2020-08-18

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

117 sivua

Tietoa kirjasta Kirjeitä Suolavuonolta

Kirjeitä Suolavuonolta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Maritta Lintunen toimii kirjan kirjoittajana. Kyseisestä kirjasta löytää 117 sivua, minkä mukana voit viettää ainutlaatuisia lukuhetkiä. Lisäksi teoksesta onnistuu myös äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei hillitse nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun pystyt lukemaan, päinvastoin pystyt nyt nautiskella kirjasta heti kun haluat vaika automatkalla. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Otava 2020-08-18. Ääni – ja e-kirja onkin mieleinen konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa olet. Mikäli sinulla on oma älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on mukanasi satoja eri kirjoja. Suorittamalla noin 15€ kuukausimaksun korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei varmasti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Moni äänikirjapalveluista tarjoilee kanssa maksuttoman kokeilun, siten pystyt vapaasti tutkia palvelua ilman maksuja*.