Lue tai kuuntele

Madeline Miller - Kirke maksuttomasti

Kirken tarina omin sanoin kerrottuna - tulossa HBO:n sarjana.

Kirke tunnetaan naisena, joka taikavoimillaan muutti Odysseuksen miehet sioiksi. Nyt hän yllättää lumoavan aikuisten sadun keskushenkilönä.

Kirke, auringonjumalan tytär, ei ole kotonaan jumalten maailmassa. Hän siirtyy ihmisten pariin ja vasta siellä löytää todelliset voimansa. Madeline Millerin uudelleenkerronta Odysseian tarinasta ei koskaan vääristele suuren seikkailun tapahtumia, vaan tuo näkyviin yksityiskohtia, joita ei ole aikaisemmin huomattu. Kirke ei ole vain pahamaineinen noita vaan myös nainen ja äiti. Tarinankerronnan riemujuhlaa vahvalla feministisellä otteella!

Madeline Miller syntyi Bostonissa ja opiskeli antiikin kieliä Brown Universityssa. Hän on opiskellut myös draamaa, etenkin antiikin tekstien muuntamista nykyaikaisiin muotoihin. Hän asuu nykyisin Cambridgessa Massachusettsissa, missä kirjoittaa ja opettaa lukiolaisille latinaa, kreikkaa ja Shakespearea. Vuonna 2012 hänen esikoisromaaninsa Akhilleen laulu voitti The Orange Prize -kirjallisuuspalkinnon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Madeline Miller

Julkaistu

2021-03-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kirke

Kuuntele nyt jännittävä romaanit Kirke, jonka parissa elät ainutkertaisia kokemuksia. Madeline Miller toimii kirjan kirjoittajana. Tästä kirjasta löytää 0 sivua, niiden rinnalla onnistut kokea ainutlaatuisia oivaluksia. Kyseisestä teoksesta löytyy kanssa äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin kätevä keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet bussissa ja saa lisäksi lenkistä jännittävämmän. Kirjan lumoavana äänenä toimii tuntematon. Kirja on julkaistu 2021-03-23 ja teoksen julkaisijana on tuntematon. Käynnistä oitis äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin kykenet iloitsemaan kirjoista aivan uudenaikaisella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit tahtomasi sovelluksen. Sovellukset pyörivät yleensä tietyllä maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan rajatomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Mikäli edelleen epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin yritä sitä 2 viikon ajan.