E-kirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Kirotun kirjan vartija maksuttomasti

Kauhun mestarin H. P. Lovecraftin (1890-1937) luomassa Cthulhu-mytologiassa karmivat jumaluudet hallitsevat kaoottista maailmankaikkeutta. Kirotun kirjan vartijassa Suuret Muinaiset astuvat Suomen maanperälle.

Suurin osa kirjan tarinoista sijoittuu pakanallista rituaaleistaan tunnettuun Satakuntaan. Kun salaisuudet Kokemäenjoen paholaissammista, Lanmarkkuun kätketystä Mikael Agricolan Necronomiconin suomennoksesta ja Luvian kirkon kauhuista paljastuvat, heikko mieli murtuu ja vaaditaan ihmisuhreja pitämään pinnan alla kytevä pahuus aisoissa.

Kirjan kirjoittajat ovat suomalaisia kauhu- ja fantasiakirjailijoita. Mukana ovat muiden muassa Boris Hurtta, Jussi Katajala, Anne Leinonen, Heikki Nevala ja Shimo Suntila. Klassikkonovelleja tarjoilevat S. Albert Kivinen ja Johanna Sinisalo. Kirjan toimittaja Juri Nummelin on koonnut lukuisia novellikokoelmia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2016-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

324 sivua

Tietoa kirjasta Kirotun kirjan vartija

Kutkuttava Kirotun kirjan vartija on upea romaanit, jota kuunnellessa kellonaika unohtuu kerrassaan. Teoksen kirjoittajana on ollut Unknown Author. Tästä kirjasta löytyy 324 sivua, niiden avulla mahdat viettää mahtavia tuntemuksia. Tietenkin ei ole pakollista tehdä valinta pelkästään luettavaan versioon, lisänä käytettävissä on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on rentouttava konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja tekee lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. Tässä lukijana on tuntematon. Kirjan on julkaissut Jalava 2016-07-01. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot täysin tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuunteluun kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat mielimäsi kirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen yrittäminen on myös erittäin vaivatonta, sillä voit rajattomasti yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.