E-kirja

Lue tai kuuntele

Joanna Neil, Sharon Archer - Kirurgin ykköshaaste / Ei mikään naapurintyttö maksuttomasti

Kirurgin ykköshaaste

Joidenkin kohtaloon ei vain ole kirjoitettu omaa, rakastavaa perhettä, uskoo tapaturmapäivystyksen lääkäri Megan Rees. Ura onkin ykkössijalla hänen elämässään. Kunnes kuvaan astuu...

Huippukirurgi Theo Benyon uskoi kerran selviytyvänsä mistä vain. Sitten hän kohtaa elämänsä haasteen – vastuun siskonsa 5-vuotiaasta pojanvilperistä!

Meganin järki neuvoo pitämään välimatkaa Theoon, mutta sydämen vastustuskyvylle komea kirurgi ja pikku Harry voivat olla liian kova pala.Ei mikään naapurintyttö

Port Cavill, Australia – paikka, jossa Luke Daniels epäonnistui lääkärinä ensimmäisen kerran... Nyt Luke, leski ja sinkkuisä, palaa kotiin parantamaan sydämensä.

Tohtori Terri Mitchell muistaa Luken nuoruusvuodet Port Cavillissa ehkä liiankin hyvin! Pilke uuden lääkärin silmäkulmassa nostattaa hänessä nyt aivan samanlaisia väristyksiä kuin silloinkin. Mutta näkeekö Luke Terrissä vain naapurintytön? Ja jos näkee, pitäisikö Luken tietää Terristä ihan kaikki...?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Joanna Neil, Sharon Archer

Julkaistu

2013-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

219 sivua

Tietoa kirjasta Kirurgin ykköshaaste / Ei mikään naapurintyttö

Mielenkiintoinen Kirurgin ykköshaaste / Ei mikään naapurintyttö on ihastuttava romaanit, mitä kuunneltaessa kellonaika häviää kokonaan. Kirjan tekijänä on ollut Joanna Neil, Sharon Archer. Kyseinen romaanit pitää sisällään 219 sivua, minkä mukana iloita vaikka useampi tovi. Älä tyydy vaan e-kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa kykenee kuunnella ihan siellä missä menetkään ja se saa matkasta mukaansatempaavamman. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Harlequin 2013-07-01. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen jolloin kyet nauttimaan kirjoista kokonaan uudenaikaisella tavalla. Tarviit ainoastaan älypuhelimen niin messissä on monia kirjoja. Tilittämällä noin 15€ kuukausihinnan aukaiset siis oven kirjojen maailmaan, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat omana elinaikanasi. Parasta asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat vapaata kokeilua milloin voit rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja päättää onko ohjelma justiinsa sinulle sovelias.