Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pajtim Statovci - Kissani Jugoslavia maksuttomasti

Lahjakkaan nuoren kirjoittajan maaginen esikoisromaani juuriltaan revitystä perheestä, mahdottomasta rakkaudesta, kuolemanpelosta ja kauniista kissasta.

Tyttö varttuu Jugoslavian maaseudulla, missä naisen arvo mitataan työnteossa ja kyvyssä miellyttää miestä. Häiden jälkeen hänen asemastaan ei ole epäilystäkään. Kun koko liittovaltio hajoaa perheen ympäriltä, elämää uudessa kotimaassa alkavat hallita pelko ja häpeä.

Hänen poikansa kasvaa kylmään maahan, missä muualta tullutta käsketään tyytymään vähään ja olemaan kiitollinen. Hän ostaa itselleen kuningasboan, ja baarista löytyvä oikukas kissa johdattaa hänet vavisuttavalle matkalle menneisyyden kerroksiin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pajtim Statovci

Julkaistu

2018-10-31

Lukija

Vuokko Hovatta, Toni Harjajärvi

Äänikirjan pituus

540 min

E-kirjan pituus

186 sivua

Tietoa kirjasta Kissani Jugoslavia

Kissani Jugoslavia on mukaansatempaava sekä kiintoisa romaanit, joka ei todella jätä missään nimessä vaisuksi. Pajtim Statovci on teoksen kirjoittajana. Lukemista löytää 186 sivua, minkä parissa onnistut tuntea mahtavia lukuhetkiä. Älä kuitenkaan rajoitu vaan e-kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 9:00:46 tunnissa. Äänikirja ei rajoita sinua iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin onnistut nautiskella kirjasta silloin kun mielit esim autolla ajaessa. Tässä lukijana toimii Vuokko Hovatta, Toni Harjajärvi. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-10-31 julkasijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat täysin tuoreen keinon nauttia kirjoista. Mikäli sinulla on kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Jos vaadit mennä' oikeasti kirjojen maailmaan, sinun alkaa vain maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 20€ ja hyödynnettävänäsi on huikea kokoelma omalaatuisia e-kirjoja. Parasta vierailijalle on että, likimäärin kaikki palvelut tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa joten saatat rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä testata onko ohjelma justiinsa sinulle sopiva.