Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Åke Edwardson - Kivinen purje maksuttomasti

Tällä kertaa komisario Erik Winteriä askarruttaa vuosia sitten Skotlannin rannikolla kadonnut mies ja tämän vastikään Skotlannin-matkallaan kadonnut poika.

Winter matkustaa Skotlantiin Scotland Yardin Steve MacDonaldin avuksi. Matkasta tulee vaarallisempi kuin kukaan on osannut kuvitellakaan.

Winterin kollega Aneta Djanali tutkii naisen pahoinpitelyä Göteborgissa. Hän tempautuu mukaan tapahtumiin, jotka voivat muuttaa hänen elämänsä suunnan.

Kivinben purje on kuudes Edwardson-suomennos. Koossa ovat jälleen kerran ainekset huikeaan lukunautintoon: tarkka yhteiskunnallinen havainnointi kietoutuu rankan realistiseen rikostarinaan tavalla, johon muiden rikoskirjailijoiden on vaikea yltää.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Åke Edwardson

Julkaistu

2020-08-03

Lukija

Jone Takamäki

Äänikirjan pituus

972 min

E-kirjan pituus

335 sivua

Tietoa kirjasta Kivinen purje

Vauhdikas Kivinen purje on suurenmoinen romaanit, mitä luettaessa vuorokaudenaika haihtuu tyystin. Åke Edwardson toimii kirjan kirjoittajana. Tämä Category on pituudeltaan 335 sivua, siis iloa riittää usemmaksi toviksi. Lisäksi e-kirjasta on tehty lisäksi kuunneltava versio, jonka pituus on 16:12:55 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen tapa nauttia kirjaa ollessasi junassa, taksissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Tämän kirjan lukijana toimii Jone Takamäki. Teoksen on julkaissut Otava 2020-08-03. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät innovatiivisen keinon nauttia kirjoista. Silloin kun sinulla on omistamasi puhelimesi mukana, niin sinulla on lisäksi seurassasi lukemattomia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Moni äänikirjapalveluista tarjoaa lisäksi vapaan kokeilun, milloin kykenet rajattomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.