E-kirja

Lue tai kuuntele

Laura Paloheimo - Klaukkala maksuttomasti

Elämässä pitää olla blingiä!

Ostoslista Pariisista HUOM! Lista voimassa vain, jos Robin vannoo käsi äitinsä Voguen kannella, että kahvinkasvattajien lapset pääsevät kouluun! Muuten ei tule häitä! Hääpuku (vain jos löytyy tosi ihana!) Hääkengät (voivat olla sinisetkin!) Sukkanauhasysteemi Huulia suurentavaa kiillettä Sephorasta (myyjät tietää!) Hääkrääsää, esim. mini-Eiffeleitä pöytäkoristeeksi ja hullun paljon muotiaiheisia karkkeja (pyydä lähettämään vasta ennen häitä!) Pervo huomenlahja (ei pörrökäsirautoja kuitenkaan!)

Luksuselämää ja vintagelaukkuja rakastava Julia on palannut maailmalta Suomeen ja päätynyt tv-tuotantoyhtiö Meisselin leipiin odottelemaan hääkellojen kilkatusta. Unelmakihlaus rikkaan perijän kanssa saa nolon käänteen, mutta näköpiirissä häämöttää jotain tuttua: vanha kotikunta. Klaukkalassa kaikki ei totisesti ole ennallaan, vaikka kylänraitin tuulipuvut, kutu-Carinat ja tukkamuoti ehkä ovatkin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Laura Paloheimo

Julkaistu

2012-08-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

196 sivua

Tietoa kirjasta Klaukkala

Klaukkala on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän erinomaisen kirjan on raapustanut Laura Paloheimo. Klaukkala on pituudeltaan 196 sivua, eli näinollen hyvä pituus läpi käytäväksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka kera koet peräti 0:00:00 h. Äänikirja ei hillitse nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, puolestaan voit iloita kirjasta heti kun haluat esim bussissa. Kirjan mieleisenä äänenä toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2012-08-30 julkasijan Otava toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle täysin tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuunteluun ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat haluamasi sovelluksen. Suorittamalla noin 15€ kuukausimaksun vapautat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei epäilemättä lopu kirjat sinun elinaikanasi. Jos et ole vakuuttunut onko tämän tyyppinen sovellus sopiva sinulle, niin pystyt testata tahtomaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.