Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Pete Suhonen - Koira joka kävi coffee shopissa maksuttomasti

Hersyvä veijaritarina huumeista, karvaisista ystävistä, päihdemaailman hierarkiasta, nymfomaniasta ja rakkaudestakin.

Jami Järvensyrjä ei elämältä paljoa halua. Niin paljon Coca-Colaa kuin napa vetää, hyvännäköisen misun ja Porsche Carreran. Jälkimmäistä ei pizzakuskin palkalla pysty ostamaan. Huumekuriiri olisi muuten unelmaduuni, mutta jo ajatuskin kaman nielemisestä kuvottaa.

Näyttämölle astuu Ella-serkku, nuori lahjakas kirjoittajanalku, joka tarvitsee Papa-koiralleen hoitopaikan lähtiessään Maltalle kirjoittamaan esikoisteostaan. Jami laskee yksi plus yksi, mutta ei osaa ottaa huomioon naulapyssyynsä kiintynyttä Henkkaa, eikä moottoripyöräkerhoa pyörittävää Lemmeä, joka ei toheloiville kuriireille anna armoa. Saati sitten sitä, että koirat ovat kovia karkailemaan ja potevat ummetusta siinä missä ihmisetkin. Jamin ja Papan pelastamiseksi tarvitaan Ellaa, itsemurha-altista Ahmed-pomoa, lemmenkipeää Annaa ja Fredi-koiraa, joka osoittaa lajirajat ylittäviä homoseksuaalisia taipumuksia.

Koira joka kävi coffee shopissa ei paijaa mutta ei tuomitsekaan. Se on Suhosen kahta edellistä romaania lempeämpi kirja, mutta vähintään yhtä hauska.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pete Suhonen

Julkaistu

2017-04-25

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

432 min

E-kirjan pituus

168 sivua

Tietoa kirjasta Koira joka kävi coffee shopissa

Kuuntele nyt vaiheakas romaanit Koira joka kävi coffee shopissa, minkä kera saat imuistoisia tuntemuksia. Pete Suhonen toimii teoksen kirjoittajana. Koira joka kävi coffee shopissa on pituudeltaan 168 sivua, siis todella hyvä pituus luettavaksi. Älä siitä huolimatta jää vaan e-kirjaan, testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 7:12:19 tunnissa. Äänikirja voi olla loistava konsti kuunnella kirjaa myöskin kun olet liikkumassa ja se tekee myös kävelystä ainutlaatuisemman. Tätä kirjaa lukee Toni Kamula. Kirjan on julkaissut WSOY 2017-04-25. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin maittava keinolukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa menet. Äänikirjojen käyttämiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat parhaan kirjasovelluksen. Tilittämällä kiinteän kuukausimaksun korkkaat oven kirjojen maailmaan, missä ei todella lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Kun et ole varma onko tämän mukainen sovellus kelpo itsellesi, niin kykenet testata valitsemaasi sovellusta 2 viikon ajan.