Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Arthur Conan Doyle - Kolme ylioppilasta maksuttomasti

St Lukasin yliopistolla on tapahtunut kauheita! Joku kreikan kielen opiskelijoista on murtautunut lehtori Hilton Soamesin huoneeseen ja nähnyt tentittävän materiaalin etukäteen. Rikollinen on jättänyt jälkeensä lyijykynän teroittamisesta jäävää nöyhtää. Se riittää johtolangaksi Sherlock Holmesille – hän päättää auttaa lehtoria selvittämään, kuka oppilaista yrittää läpäistä merkittävän kokeen kepulikonsteilla.

"Kolme ylioppilasta" on Arthur Conan Doylen novelli vuodelta 1904. Arthur Conan Doyle (1859–1930) oli skotlantilainen kirjailija ja lääkäri. Hän kirjoitti monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta, mutta tunnetuimmaksi hän on tullut Sherlock Holmesin luojana. Sherlock Holmes ja tohtori Watson esiintyivät jo Doylen esikoisromaanissa "Punaisten kirjainten arvoitus", joka julkaistiin vuonna 1887.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arthur Conan Doyle

Julkaistu

2020-07-16

Lukija

Julius Chavez

Äänikirjan pituus

41 min

E-kirjan pituus

18 sivua

Tietoa kirjasta Kolme ylioppilasta

Lue välittömästi vaiheakas romaanit Kolme ylioppilasta, minkä kera saat tavattomia tunteita. Kirjan loi Arthur Conan Doyle. Teoksen pituus on 18. Nykypäivänä ei ole onneksi tarve taipua ainoastaan luettavaan versioon, vaan kuunneltavissa on myös 0:41:40 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa voit kuunnella juuri siellä jossa ikinä menetkään ja se luo matkastasi mielenkiintoisemman. Tämän kirjan lukijana toimii Julius Chavez. Teos on alunperin julkaistu 2020-07-16 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi tykkänään tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit haluamasi kirjasovelluksen. Maksamalla noin 15€ kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat omana elinaikanasi. Iso osa äänikirjapalveluista antaa toisaalta ilmaisen kokeilun, tällä tavalla kykenet kahleettomasti yrittää sovellusta ilman euroakaan*.