Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Karo Hämäläinen - Kolmikulma maksuttomasti

Kun kaikkien panokset pelissä ovat korkeimmat mahdolliset, kuka räjäyttää potin? Eurokriisin ytimeen pureutuva ajankohtaisen kirpeä finanssitrilleri.

Suhdanteet vaikuttavat nöyryydenkin markkinahintaan

Voitontahtoinen varainhoidon markkinamies Ilari Rautavaara on päättänyt näyttää erinomaisuutensa hedgesalkunhoitajapomolleen, jonka liikkeitä markkinatoimijat seuraavat pelonsekaisella kunnioituksella. Rautavaara haluaa kohota sijoitustaivaan seuraavaksi supernovaksi. Omapäinen oppositiopoliitikko Conrado Iliades olisi huomisen jälkeen vapaa mies ja ottaisi samalla viimeisen mediavoittonsa. Sitä ennen pitäisi vain kannattaa pelastuspakettia, jossa säästökuuriin suostuva kotimaa Hellenia palkittaisiin valtionvelkojen puolittamisella. Korkean tason toimeksiantoihin erikoistunut saksalainen Irene Adler heittäytyy elämänsä suurimpaan projektiin - ja järjestää oppositiopoliitikon kidnappauksen Helsingin huippukokouksen alla. Kaikkien osallisten panokset ovat korkeimmat mahdolliset, ja välistävetäjiä riittää kiusaksi asti. Kuka räjäyttää potin pelissä, jossa prosentit ovat miljardeja? Kolmikulma on korkeasykkeinen, liitoksissaan natisevan eurotodellisuuden ytimeen ärhäkästi pureutuva finanssitrilleri.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Karo Hämäläinen

Julkaistu

2012-08-20

Lukija

Kari Ketonen, Toni Kamula

Äänikirjan pituus

770 min

E-kirjan pituus

258 sivua

Tietoa kirjasta Kolmikulma

Kuuntele mielenkiintoinen romaanit Kolmikulma, minkä mukana elät suurenmoisia fiiliksiä. Kirjan tekijänä on ollut Karo Hämäläinen. Kyseinen romaanit pitää sisällään 258 sivua, joiden rinnalla nauttia vaikka useampi ilta. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka matkassa vietät peräti 12:50:50 h. Kuunneltava kirja ei hillitse lukijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista nyt nauttia kirjasta silloin kun mielit muun muassa lenkillä. Kirjan on lukenut Kari Ketonen, Toni Kamula. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2012-08-20 julkasijan WSOY toimesta. Pane alulle saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen jolloin pystyt nautiskelemaan kirjoista todella uudenaikaisella tavalla. Tarviit vain kännykän niin messissä on lukemattomia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Monet ohjelmista antaa niin ikään maksuttoman kokeilun, joten kykenet kahleettomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.