Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jani Nieminen - Komero maksuttomasti

”Se on hullu, joka täältä haluaa minnekään. Se on vielä hullumpi, joka tänne jää.”

Taiteellinen outolintu JaniBoy etsii itseään ja runoilijankutsumustaan kotikylässä, jossa urheilu ja rehvastelu ovat miehen mitta. Lopulta hän uskaltautuu Seinäjoelle luulemaan itsestään jotain, ja hänen maailmansa avautuu.

Jani Nieminen (s. 1973) on runoilija ja erikoiskirjastonhoitaja, joka varttui Alavudella ja asuu Helsingissä. Like on aiemmin julkaissut häneltä neljä runokokoelmaa. Komero on hänen ensimmäinen romaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jani Nieminen

Julkaistu

2019-08-12

Lukija

Henri Tuominen

Äänikirjan pituus

295 min

E-kirjan pituus

123 sivua

Tietoa kirjasta Komero

Komero on mielenkiintoinen ja mielenkiintoinen romaanit, mikä ei todella jätä varmasti tylsistyneeksi. Kirjan loi Jani Nieminen. Komero on pituudeltaan 123 sivua, elikä osuva pituus läpi käytäväksi. Älä silti tyydy ainoastaan e-kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 4:55:52 tunnissa. Äänikirja on toimiva keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet autossa ja se saa myös kävelystä kivemman. Kirjan mieleisenä lukijana toimii Henri Tuominen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-08-12 julkasijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät aivan uudenaikaisen keinon iloita kirjoista. Tarvitset vain kännykän niin mukanasi on lukemattomia kirjoja. Tilittämällä noin 15€ kuukausimaksun korkkaat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat sinun elämässäsi. Monet äänikirjapalveluista tarjoaa samoin ilmaisen ilmaisjakson, joten voit rajattomasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.