E-kirja

Lue tai kuuntele

Marco Vichi - Komisario Bordelli ja kuolema Firenzessä maksuttomasti

Kolmetoistavuotias poika katoaa, vanhemmat ilmoittavat poliisille. Tapaus näyttää tavanomaiselta, kunnes löytyy raiskattu ruumis. Komisario Bordelli alkaa tutkia tapausta, jonka langat vievät keskelle Firenzen mahtavimpia.

Marco Vichin kolmas suomennettu dekkari Komisario Bordelli ja kuolema Firenzessä ravistelee italialaisen yhteiskunnan valtarakenteita. Samalla se on aito klassinen murhamysteeri: kuka on syyllinen? Arno-joki tulvii, ja mahtavimmat viettävät kosteita huvilajuhliaan. Odotettu kolmas Bordelli-suomennos pitää lukijaa pihdeissään hellittämättä otetta edes viimeisessä pisteessään: miten ihmeessä tässä näin kävi?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marco Vichi

Julkaistu

2019-04-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

289 sivua

Tietoa kirjasta Komisario Bordelli ja kuolema Firenzessä

Komisario Bordelli ja kuolema Firenzessä on jännittävä sekä viihdyttävä romaanit, joka ei ehdottomasti jätä varmasti väsyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Marco Vichi. Komisario Bordelli ja kuolema Firenzessä on pituudeltaan 289 sivua, joten oikein mainio pituus läpi käytäväksi. Kyseisestä kirjasta onnistuu samoin kuunneltava versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella aivan siellä jossa ikinä kuljetkaan joten se luo matkasta kiintoisamman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-04-30 julkasijan Aviador toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi kokonaan tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen käyttämiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit mielimäsi kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä tietyllä kuukausimaksulla, jolla kykenet kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja ja lukemaan mukaansatempaavia elektronisia kirjoja. Monet palveluista antaa samoin veloituksettoman ilmaisjakson, joten kykenet vapaasti testata palvelua ilman euroakaan*.