E-kirja

Lue tai kuuntele

J. H. Erkko - Kootut Teokset I: runoelmia 1868-1885 maksuttomasti

"No, onko tullut kesä
Nyt talven keskellen?
Ja laitetaanko pesä
Myös pikkulinnuillen?"

Katkelma J.H. Erkon runoelmasta "Jouluaatto"

J.H. Erkon "Kootut teokset I" on lähes kuusisataasivuinen kokoelmateos Erkon runoista. Teos sisältää Erkon runoja ja runoelmia vuosien 1868 ja 1885 väliltä. Monet J.H. Erkon runoelmista tunnetaan nykyään laulujen sanoituksina, kuten "Jouluaatto".
J.H. Erkko (1849–1906) oli suomalainen runoilija, näytelmäkirjailija ja toimittaja. Hän rakennutti Tuusulaan itselleen taiteilijakodin vuonna 1902. Erkkola toimii nykyään museona ja näyttelytilana. J.H. Erkon kirjoituskilpailu on yksi merkittävimpiä suomalaisia kirjoituskilpailuja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

J. H. Erkko

Julkaistu

2020-03-27

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

333 sivua

Tietoa kirjasta Kootut Teokset I: runoelmia 1868-1885

Jännittävä Kootut Teokset I: runoelmia 1868-1885 on mainio romaanit, mitä luettaessa kellonaika unohtuu täysin. Kirjan tuotti J. H. Erkko. Tämä romaanit pitää sisällään 333 sivua, joiden avulla nauttia vaikka useampi tovi. Tästä e-kirjasta löytyy myös äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on ainutlaatuinen käytäntö kuunnella kirjaa olitpa junassa, autossa tai esimerkiksi kävelyllä. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Saga Egmont 2020-03-27. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi tuoreen oven kirjojen luokse. Tarvitset pelkästään älypuhelimen jolloin kyydissäsi on monia kirjoja. Tämä kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä ikinä kuljet. Äänikirjojen kokeileminen on samoin suunnattoman mutkatonta, sillä kykenet esteettömästi yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.