E-kirja

Lue tai kuuntele

Lee Child - Korkein panoksin maksuttomasti

Tarkka-ampuja on yrittänyt tappaa Ranskan presidentin, ja mahdollisia syyllisiä on vain yksi: mies, jonka Reacher toimitti 15 vuotta sitten vankilaan.

Armeija lähettää Reacherin Pariisiin jäljittämään tarkkaampujaa. Panokset ovat korkeita, sillä tarkka-ampujan pelätään iskevän pian uudelleen maailman johtajien kokoontuessa G8-kokoukseen Lontoossa. Lisäksi ampuja kantaa Reacheria kohtaan synkkää kaunaa…

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lee Child

Julkaistu

2015-08-19

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

265 sivua

Tietoa kirjasta Korkein panoksin

Lue jännittävä romaanit Korkein panoksin, minkä mukana vastaanotat tavattomia fiiliksiä. Tämän ensiluokkaisen teoksen on kirjoittanut Lee Child. Kyseinen romaanit pitää sisällään 265 sivua, joiden kanssa olla vaikka useampi hetki. Nytkään ei ole silti pakko rajoittua yksistään luettavaan versioon, sen sijaan valittavana on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin liikut joten se tekee matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Kirjan lumoavana kertojana toimii Markus Niemi. Teos on alunperin julkaistu 2015-08-19 julkaisijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät hyvin uudenlaisen tavan iloita kirjoista. Kun sinulla on ikioma kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia kirjoja. Tilittämällä kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei todella lopu kirjat omana elämässäsi. Jos et ole takuuvarma onko tämän vertainen palvelu oikea itsellesi, niin pystyt kokeilla tahtomaasi palvelua veloituksetta 2 viikon ajan.